Vacatures Son en Breugel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Son en Breugel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Son en Breugel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Son en Breugel

Woon jij in Son en Breugel en ben je op zoek naar fulltime vacatures in de buurt? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Met onze lokale aanpak en netwerk van meer dan 1000+ bedrijven in de regio, kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van een startersfunctie. Bekijk nu alvast een greep uit onze fulltime vacatures hieronder.

Parttime vacatures Son en Breugel

Woon jij in Son en Breugel en ben je op zoek naar een parttime baan bij jou in de buurt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!Met behulp van ons netwerk helpen wij jou graag bij het vinden van een leuke parttime functie. Maak snel gratis een account aan en bekijk in de tussentijd onze parttime vacatures van dit moment.

Bijbaan Son en Breugel

Studeer je nog en ben je op zoek naar een leuke bijbaan om je uitgaven te bekostigen? Bij JAM kun je aan het werk bij bedrijven waar je misschien in eerste instantie nog niet zelf aan had gedacht. Zo kun jij misschien binnenkort aan de slag bij een bedrijf dat volledig aansluit op jouw studie! 

Vacatures in Son en Breugel in verschillende sectoren

Woon jij in Son en Breugel en ben je op zoek naar een baan? Dan heb je geluk! Het is zowel mogelijk om je eigen dorp aan de slag te gaan, als op het naastgelegen industrieterrein of in de stad Eindhoven. Keuze zat dus en voor ieder wat wils. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Bekijk de vacatures in de buurt van Son en Breugel hieronder.

 

Son en Breugel: de charmes van een dorp aan de rand van een grote stad


Son en Breugel is een gemeente en twee dorpen in Noord-Brabant. Na de Tweede Wereldoorlog werden er veel nieuwbouwwoningen gebouwd in beide dorpen, waardoor ze gegroeid zijn naar een soort randgemeente van Eindhoven. Ekkersrijt is een groot industrieterrein dat de dorpen van de stad scheidt.
 
Son is het grootste dorp van de twee en is direct gelegen naast de A50. Het dorp heeft een gezellig centrum, waar alles binnen handbereik ligt. Ook zijn er genoeg gezellige restaurants en terrassen te vinden. Hier wordt altijd tot ’s avonds laat genoten van een lekker hapje en drankje. Heb je daarna nog zin om een dansje te wagen en tot de vroege uurtjes door te gaan? Dan wordt er veelal een taxi naar Eindhoven gepakt.
 
Breugel is een stuk kleiner en bestaat voornamelijk uit woonwijken. De grote boodschappen worden in Son gehaald, waar je gelukkig binnen enkele minuten in het centrum kunt staan. Breugel wordt omgeven door prachtige natuur, van uitgestrekte bossen tot prachtige weilanden. Heerlijk om even helemaal tot rust te komen.

Bekijk alle vacatures