Vacatures Someren

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Someren? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Someren voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Someren

Klaar met studeren of heb je al wat ervaring in een bepaalde branche? Bij ons kan je terecht als je op zoek bent naar een fulltime baan bij jou in de buurt. Een aantal vacatures in de omgeving van Someren hebben wij hier beneden al voor je geplaatst. Nog niks kunnen vinden? Dan helpen wij je graag als je even een gratis account aanmaakt op de website. Met ons netwerk hebben wij wellicht snel een leuke baan voor je gevonden!

Parttime vacatures Someren

Of je nu voor 2, 3 of 4 dagen per week aan de slag wilt of op zoek bent naar een flexibele parttime baan. Wij willen je graag verder helpen in je carrière! De parttime vacatures die het dichtst bij Someren liggen vind je onderaan deze pagina. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bijbaan Someren

Wil je graag wat extra geld verdienen om je studie of stapavonden te financieren? Meld je dan gratis aan bij ons op de website en wij gaan samen met jou op zoek naar een leuke bijbaan die past bij je wensen (en studie). Alvast een voorproefje van wat we te bieden hebben? Hieronder vind je vacatures gericht op bijbanen in en rondom Someren.

Vacatures in Someren in verschillende sectoren

In Someren is er voldoende werkgelegenheid om er een leuke baan te vinden. Zowel in de agrarische sector, als in de horeca en in de detailhandel. Bekijk hieronder al onze vacatures in Someren. Veel jongeren vertrekken echter tijdens hun studie naar de grotere steden, zoals Eindhoven, waar dan vaak ook een baan gevonden wordt. Ben je in het bezit van een auto en vind je het niet erg om een half uurtje te rijden naar je baan? Bekijk dan ook eens onze vacatures in Helmond, Eindhoven en Valkenswaard.

 

Someren: bekend om de Kennedymars in de wijde omgeving

Someren is een plaats en gemeente in Noord-Brabant. De gemeente is uitgestrekt, geïndustrialiseerd maar ook nog steeds agrarisch. In het centrum ligt het Wilhelminaplein, waar naast het stadhuis ook verschillende gezellige restaurants en kroegen te vinden zijn. Een straat verderop zijn bekende winkels terug te vinden, zodat voor de inwoners alles binnen handbereik ligt.
 
Een jaarlijks terugkerend en zeer bekend evenement in de omgeving is de Kennedymars. De eerste mars vond plaats in 1963 met 100 deelnemers, terwijl tegenwoordig ongeveer 3000 wandelaars meelopen. Er zijn 3 verschillende afstanden, maar de echte Kennedymars start ’s avonds laat waarbij er 80 km wordt gelopen. Voor, tijdens en na het evenement zijn er verschillende festiviteiten, waarbij heel Someren op z’n kop staat.

Bekijk alle vacatures