Vacatures Sint-Oedenrode

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Sint-Oedenrode? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Sint-Oedenrode voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Sint-Oedenrode

Op zoek naar een vacature voor een fulltime functie in de buurt van Sint-Oedenrode? Dan kun jij aan de slag in je eigen dorp, in één van de vele dorpen eromheen óf in Veghel, waar je via de snelweg zo bent. Bekijk onze vacatures hieronder en filter op basis van afstand en branche. Solliciteren doe je met slecht één druk op de knop. Wij hebben verschillende vacatures voor je klaar staan, wie weet zit jouw droombaan er wel tussen! 

Parttime vacatures Sint-Oedenrode

Parttime aan de slag in Sint-Oedenrode? Wij willen je graag helpen bij het vinden van een leuke parttime baan! Vertel ons waar je precies naar op zoek bent en wij gaan gelijk aan de slag in ons klantenbestand. Zo ligt een mooie baan voor jou binnen handbereik. Daarnaast kan je ook heel makkelijk online de vacatures bekijken voor een parttime baan. Wil je per se werken in Sint-Oedenrode, of vind je reizen niet erg? Dat zijn allemaal aspecten waar je rekening mee moet houden. Met de handige filters kan je gemakkelijk de vacatures in Sint-Oedenrode kiezen.

Bijbaan Sint-Oedenrode

Lekker werken naast school om wat geld bij te verdienen? Zo heb je die nieuwe telefoon, vakantie of avondjes uit snel bij elkaar gespaard! Meld je gratis aan bij ons op de website en bepaald zelf waar en wanneer jij werkt. Op zoek naar een vaste bijbaan? Bekijk dan hieronder de vacatures. Ook kan je hier kiezen om alleen vacatures te laten zien in Sint-Oedenrode. Dan hoef je niet ver te reizen voor je bijbaan. Zit er een leuke vacature voor je bij? Solliciteer dan direct!

Vacatures in verschillende sectoren

Woon jij in Sint-Oedenrode en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om een bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan. Schrijf je gratis in bij ons op de website en we gaan samen met jou op zoek naar een leuke vacature. Voor nu kan je ook alvast de vacatures bekijken die op dit moment in Sint-Oedenrode open staan. Scrol dan even verder naar beneden!

 

Sint-Oedenrode: Het groene hart van de Meierij

Sint-Oedenrode, in de volksmond ook wel Rooi genoemd, is een plaats in Noord-Brabant. Sinds 2007 vormt het dorp samen met Veghel en Sint-Oedenrode het nieuwe Meierijstad. Sint-Oedenrode is van oudsher een groot dorp. Al vanaf vroeger kwamen mensen uit dorpen in de omgeving naar Sint-Oedenrode voor de markt en om andere boodschappen te doen. Dit is nog steeds het geval en ondanks deze aandacht heeft Sint-Oedenrode het dorpse karakter goed weten te waarborgen. Aan de andere kant is het dorp ook meer en meer verwant geraakt aan Eindhoven, omdat grote modeketens en clubs helaas niet in het dorp te vinden zijn.
 
Sinds Sint-Oedenrode door Entente Florale in 2000 werd uitgeroepen tot groenste dorp van Europa, hanteert de gemeente de titel “Het groene hart van de Meierij”. Belangrijk in Sint-Oedenrode is dan ook het Dommdeldal en het aangelegen natuurgebied Dommeldal. Ook zijn er verschillende natuurmonumenten, parken en nationaal landschap “Het groene woud” in de buurt terug te vinden.
 
Naast een prachtige omgeving heeft Sint-Oedenrode ook een erg gezellig centrum. Alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen is binnen handbereik te vinden. Maar ook aan gezellige terrassen en evenementen is er in Sint-Oedenrode geen gebrek. De zon hoeft maar te gaan schijnen en het centrum van Sint-Oedenrode loopt vol vrolijke mensen!

Bekijk alle vacatures