Vacatures Schijndel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Schijndel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Schijndel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Schijndel

Afgestudeerd en op zoek naar een fulltime baan in de omgeving van Schijndel? Bekijk hieronder de vacatures op basis van afstand en branche. Solliciteren doe je gemakkelijk en snel online. Wij nemen direct contact met je op als je een geschikte kandidaat bent. In andere gevallen kunnen we altijd samen op zoek gaan naar een baan die beter bij je past.

Parttime vacatures Schijndel

Parttime vacatures vind je op de website van JAM. Hier vind je de nieuwste vacatures in de omgeving van Schijndel. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte en is je kans op een leuke baan het grootst!

Bijbaan Schijndel

Jouw vakantie, nieuwe smartphone of studie heb je binnen no-time bij elkaar gespaard met een bijbaan via JAM. Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt, zodat je gemakkelijk extra kan werken in vakanties en weekenden, of een keer minder tijdens belangrijke tentamens. Meld je gratis aan op de website!

Vacature Schijndel: in welke sector wil je werken?

Schijndel is een groot dorp met veel kansen wat betreft werkgelegenheid. Niet alleen in het dorp is het mogelijk om aan de slag te gaan, maar ook op het industrieterrein dat aan de zuidoost kant van Schijndel grenst. Wij hebben een aantal leuke vacatures voor jou op een rijtje gezet die je hieronder kunt bekijken. Heel veel succes en mocht je vragen hebben of niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet en vraag het ons! Wij helpen je graag verder.

 

Schijndel: is het een dorp of het begin van een moderne stad?


Schijndel, oftewel Skèndel, is een plaats in Noord-Brabant en vormt sinds 2017 samen met Veghel en Sint-Oedenrode het nieuwe Meierijstad. Het dorp is altijd erg groot geweest, maar desondanks behield het tot de Tweede Wereldoorlog haar dorpse karakter. Na de oorlog begon het dorp hard te groeien. Ook het naastgelegen kerkdorp Wijbosch is ondertussen vast gegroeid aan Schijndel.
 
Als er iets typerend is voor de economie van Schijndel is dat de eeuwenoude traditie van het telen van hop. Deze teelt gaf de Schijndelaren de bijnaam Skèndelse Hopbel. In de 18e eeuw had Schijndel maar liefst zeven brouwerijen. In de vorige eeuw was de hopteelt helaas compleet verdwenen. In 2005 is er een nieuw proefveld aangelegd. Een deel van deze hop wordt gebruikt door de plaatselijke brouwerij Sint Servattumus.
 
Schijndel kent een gezellig centrum met veel gezellige terrassen en winkels. Opmerkelijk is de in 2013 geopende glazen boerderij. Dit gebouw bevat winkels, restaurants, kantoren en een welness centrum. Ben je niet bekend in Schijndel, is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen! Ook wat betreft evenementen loopt Schijndel niet achter. Paaspop is een nationaal bekend festival dat jaarlijks veel bezoekers naar het dorp trekt.

Bekijk alle vacatures