Vacatures Riethoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Riethoven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Riethoven voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Riethoven

Ben je net afgestudeerd en ben je er klaar voor om nu fulltime aan de slag te gaan in jouw sector? Er zijn een hoop interessante bedrijven bij ons aangesloten in de buurt van Riethoven of net iets daarbuiten. Als je in de filters hieronder aangeeft waar je precies naar op zoek bent en wat verder jouw voorwaarden zijn voor een nieuwe baan, helpen wij je graag bij die eerste stap naar het werkende leven!

Parttime vacatures Riethoven

Parttime aan de slag in de omgeving van Riethoven? Er zijn veel verschillende en leuke bedrijven terug te vinden in de Kempen of meer richting de stad. Wij merken dat gedurende het hele jaar zij wel op zoek zijn naar nieuwe parttime medewerkers om hun team te versterken. Dat komt goed uit, want daardoor hebben wij altijd nieuwe en interessante parttime vacatures online staan. Bekijk ze snel onderaan deze pagina!

Bijbaan Riethoven

Op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de buurt van Riethoven? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan! Via JAM kun je zowel vast als flexibel aan de slag bij verschillende bedrijven. Zo kom je er snel achter wat je wel en niet leuk vindt en dat helpt je bijvoorbeeld bij het maken van een juiste studiekeuze. Daarnaast bouw je een goed netwerk op, wat goed van pas zal komen als je later op zoek gaat naar je eerste startersfunctie!

Vacatures in Riethoven in verschillende sectoren

Gezien de restaurants en café’s die er in Riethoven te vinden zijn, is aan banen in de horeca geen gebrek. Ben je op zoek naar vacatures in een andere branche, bekijk dan eens de vacatures hieronder. Om je kansen te vergroten, raden we het ook aan om eens te kijken naar Bergeijk, Eersel en Valkenswaard.

 

Riethoven: een klein dorp met een mooie geschiedenis


Riethoven is een dorp in de gemeente Bergeijk, gelegen in Noord-Brabant. Het is precies gelegen tussen Eersel, Bergeijk en Valkenswaard. Door de kleine omvang van het dorp wordt daarom de grote boodschap ook gehaald in één van deze dorpen. Desondanks zijn er wel een aantal zeer lekkere restaurants in Riethoven te vinden. Een voorbeeld daarvan is Restaurant Vandeijck. Het gebouw waar dit restaurant gevestigd is, is een van de oudste in het dorp en dateert uit 1660! Tot iets na 1900 was hier brouwerij De Hoop gevestigd, waarvan de kelders nog steeds onder het gebouw te vinden zijn, maar niet meer gebruikt worden. Rond 1900 is het gebouw helaas verwoest door een grote brand. Het gebouw werd daarna gespiegeld, maar met zo veel mogelijk van de oorspronkelijke materialen herbouwd. In 2008 werd het gebouw tot Rijksmonument verklaard en gerestaureerd. Sinds 2012 zit hier Restaurant Vandeijck gevestigd, benoemd naar de oorspronkelijke bewoners.

Bekijk alle vacatures