Vacatures Reusel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Reusel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Bladel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Reusel

Ben je op zoek naar een fulltime baan in Reusel? Wij hebben een hoop leuke vacatures online staan. Van de horeca en de zorg tot aan logistiek en techniek, de leukste fulltime vacatures vind je bij JAMwerkt. Bekijk onderaan onze fulltime vacatures en filter op basis van je wensen.

Parttime vacatures Reusel

Op zoek naar een baan voor 32 uur per week of minder? Ook aan parttime vacatures in Reusel geen gebrek. Zo houd je genoeg tijd over voor je studie, het huishouden of gewoon lekker vrije tijd! Filter op basis van je wensen en eisen en ga binnenkort nog aan de slag!

Bijbaan Reusel

Wil jij graag een bijbaantje in Reusel? Bij JAM bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Dat is handig als je het even druk hebt op school of als je meer wilt werken tijdens de vakanties! Maak gratis een account aan en ga morgen al aan de slag!

Vacatures in Reusel in verschillende sectoren

JAM is in 2012 opgericht in de Kempen en sindsdien hebben wij een hoop connecties in deze omgeving. Ben je dus op zoek naar een baan in Reusel of in de omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk hieronder voor alle vacatures in Reusel. Heb je een auto of scooter tot je beschikking en vind je het niet erg om een stukje te rijden? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Bladel, Eersel of Bergeijk.

 

Reusel: een zalig dorp met unieke eigenschappen

Reusel is een gezellig dorp in Noord-Brabant. Het ligt midden in de Kempen en hoort tot  de Acht Zaligheden, een benaming voor acht verschillende dorpen in de Kempen.
 
Reusel heeft nog een redelijk dorps karakter, maar eind 20e eeuw is in het centrum een nieuw stadhuis, winkelcentrum en busstation gebouwd, die bij elkaar een stedelijk ensemble doen vormen. Reusel staat in de omgeving bekend om haar dorpsdialect, dat vandaag de dag nog steeds gesproken wordt. Ten zuiden van het dorp vindt je de Reuselse Moeren terug, een groot natuurgebied dat eigendom is van Staatsbosbeheer.
 
Reusel ligt tegen de Belgische grens aan en is redelijk goed te bereiken vanuit steden als Eindhoven en Tilburg. Dat is sterk bepalend geweest voor de culturele rol van Reusel als uitgaanscentrum voor de Kempische jongeren. Die functie van regionaal uitgaanscentrum bepaalt ook voor een groot gedeelte de sfeer van Reuselcity.nl, de bekendste website van Reusel. In het tweede weekend van september is het Reusel Kermis. Samen met alle bijbehorende activiteiten trekt dit elk jaar veel bezoekers naar het dorp.

Bekijk alle vacatures