Vacatures Olland

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Olland? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Olland voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Olland

Afgestudeerd en op zoek naar een fulltime functie in de buurt van Olland? Bekijk hieronder onze openstaande fulltime vacatures en solliciteer direct online. Wij bij JAM houden van snel schakelen, dus wellicht kan jij binnenkort al aan de slag! Zit er niks bij dat goed aansluit bij jouw wensen en kunde? Dan kijken wij graag voor jou verder naar eventuele andere banen.

Parttime vacatures Olland

Woon jij in Olland en ben je op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende baan! Bekijk hieronder onze openstaande parttime vacatures, solliciteer online en wellicht ga jij binnenkort al wel aan de slag!

Bijbaan Olland

Op zoek naar een bijbaan in de buurt van Olland? Met onze lokale betrokkenheid ben je bij ons aan het juiste adres! Dat betekent dat we ten alle tijden garanderen dat jij dicht bij huis aan de slag kunt! Zo sta jij nooit voor onaangename verrassingen.

Vacatures in Olland in verschillende sectoren

Woon jij in Olland en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan rijden wij je aan om ook wat verder te kijken dan het dorp zelf. Zo hebben wij verschillende leuke vacatures in Sint-Oedenrode en Boxtel open staan, die beiden goed te bereiken zijn met de auto of de fiets.

 

Olland: het gezelligste dorp van de Meierij


Olland is een klein dorpje in de gemeente Meierijstad. Wist je dat de naam Olland waarschijnlijk is afgeleid van het woord “onlant”, wat slechte grond betekent? Het centrum van Olland wordt gekentmerkt door de kerk, die samen met de omliggende beuken al vanaf ver te zien zijn. Één van deze beuken is maar liefst 150 jaar oud en enorm groot. Deze enorme beuk naast de kerk is aangemerkt als wereldboom. Deze en alle andere beuken rondom de kerk hebben het opblazen van de kerk door de Duitsers overleefd.
 
Olland mag dan wel klein zijn, maar ze weten hier alles van gezelligheid. Het dorp wordt tijdens carnaval niet voor niets Lolland genoemd. Daarnaast zijn er verschillende (sport)verenigingen te vinden en worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd. Woon jij in Olland? Dan komen de bonte avonden, Wannuh Klets en Ollend Dreijt Dur jou vast wel bekend voor. Tijdens deze en andere evenementen treedt het Ollandse dorpskapel regelmatig op.

Bekijk alle vacatures