Vacatures Oisterwijk

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Oisterwijk? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Oisterwijk voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Oisterwijk

Klaar om aan de slag te gaan en het werkende leven in te duiken? In de buurt van Oisterwijk zijn een hoop mooie bedrijven te vinden, waar jij een grote kans van slagen hebt. Bekijk nu onze openstaande fulltime vacatures in Oisterwijk.

Parttime vacatures Oisterwijk

Parttime vacatures in Oisterwijk vind je via jongerenarbeidsmarkt. De openstaande vacatures van dit moment vind je onderaan deze pagina. Mocht daar op dit moment niets tussen zitten, kun je altijd even een profiel aanmaken. Dan kijken wij speciaal voor jou verder tussen al onze contacten naar een geschikt bedrijf voor jou. 

Bijbaan Oisterwijk

Wil jij graag geld verdienen naast je school of studie? Meld je dan gratis aan bij JAM! Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je werkt, maar altijd lekker bij jou in de buurt. Van dagjeswerk tot een vaste bijbaan, wij gaan op zoek naar een baan die bij jou en je wensen past.

Vacatures in Oisterwijk  in verschillende sectoren

Ook vandaag de dag is er genoeg werk te vinden in én in de omgeving van Oisterwijk. Ben je benieuwd naar de vacatures die wij op dit moment online hebben staan? Bekijk deze dan hieronder. Wil je je kansen vergroten op een baan die 100% bij jou past? Bekijk dan ook eens onze vacatures in Tilburg of Boxtel. Een leuke baan gegarandeerd!

 

Oisterwijk: een gezellig dorp in Brabant met een rijke economische geschiedenis


Oisterwijk is een dorp in Noord-Brabant, gelegen tussen Tilburg en Boxtel. In Oisterwijk praten de mensen Oisterwijks tegen elkaar, een subdialect van het Brabants dialect. Vaak wordt dit dialect vergeleken met het Tilburgs dialect, maar er is weldegelijk verschil tussen de twee!
 
Oisterwijk kent een zeer gezellig centrum, vol leuke winkels en gezellige terrassen. Een uitstapje naar Tilburg is dus niet per se nodig, alles is binnen handbereik! Ook worden er gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd in en rondom Oisterwijk. Wat dacht je van het landelijk bekende Intents Festival? Ook de Oisterwijkse kermis en de Jaarmarkt in de zomer, zijn twee gezellige evenementen waarbij het centrum van het dorp volloopt met mensen.
 
Oisterwijk kent een rijke economische geschiedenis. Zo was er genoeg te vinden in de landbouw, maar ook in de textiel-, schoen- en lederindustrie. Ook was er in Oisterwijk een sigarenfabriek te vinden en blonk het dorp uit in het vervaardigen van meubels. Toentertijd, maar zeker ook nu, geen gebrek aan werk!

Bekijk alle vacatures