Vacatures Oirschot

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Oirschot? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Oirschot voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Oirschot

Genoeg leuke bedrijven in de omgeving van Oirschot om te solliciteren op een fulltime functie. Ook wij hebben en aantal mooie fulltime vacatures online staan. Bekijk ze snel hieronder en solliciteer direct zodra je een interessante ziet.

Parttime vacatures Oirschot

Gezien de huidige arbeidsmarkt zijn er voldoende bedrijven in Oirschot en omgeving die op zoek zijn naar parttime medewerkers. Ook wij hebben een aantal leuke parttime vacatures openstaan die wellicht goed aansluiten bij jouw wensen. Scrol snel verder naar beneden!

Bijbaan Oirschot

Lekker een paar uur in de week werken om geld te verdienen? Bij JAM verdien je altijd boven het minimumloon. Dat is mooi meegenomen! Nu nog een leuke vaste of flexibele bijbaan zoeken en je kunt meteen aan de slag.

Vacatures in Oirschot in verschillende sectoren

Woon jij in Oirschot en ben je op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bij JAM zijn gespecialiseerd in banen in de Kempen en willen jou graag helpen bij het vinden van een leuke job! Bekijk hieronder al onze vacatures in Oirschot en omgeving en solliciteer direct. Niets gevonden wat je leuk vindt? Geen paniek, meld je gratis aan via de knop rechtsboven in de hoek en wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan.

 

Oirschot: de poort der Kempen


Woon jij in Oirschot? Dan komt het volgende je vast bekend voor:
 
Skon is't in Orskot, in 't durp van mijn dromen
't Skonste van al Brabants durp, die ik ken
'k Zo d'r zoe gere mijn hil leve wone
want mijn hart popelt, zo dik as'k er ben
 
Oirschot is een gemeente en dorp in Noord-Brabant. Omdat Oirschot een van de noordelijkste plaatsen van de Kempen is, wordt het dorp ook wel “de poort der Kempen” genoemd.
 
Oirschot kent een zeer gezellig centrum met een groot aantal restaurants en terrassen. Ook worden er in Oirschot gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd, waardoor het centrum nog gezelliger wordt dan het al is! Wat dacht je van het Country Weekend Oirschot, Zinderend Oirschot en natuurlijk carnaval.
 
Naast een bruisend centrum, is ook de omgeving van Oirschot prachtig. Het dorp beschikt namelijk over maar liefst elf natuurgebieden. Een bekende is de Oirschotse heide, die voor een groot deel dienst doet als militair oefenterrein.

Bekijk alle vacatures