Vacatures Oerle

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Oerle? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Oerle voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Oerle

Fulltime vacatures in en rondom Oerle vind je op de website van JAM. Ben je net afgestudeerd of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder dan onze fulltime vacatures en vind snel die baan die bij jou past!

Parttime vacatures Oerle

Ook parttime vacatures in de omgeving van Oerle vind je bij ons op de website. Onderaan deze pagina kun je door middel van de filters aangeven waar je precies naar op zoek bent en hoeveel uur je per week graag zou willen werken. Succes met het zoeken naar een leuke parttime baan!

Bijbaan Oerle

Woon jij in Oerle en ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast school? Meld je dan gratis aan bij ons op de website en regiomanager Stijn gaat samen met jou op zoek naar een bijbaan die bij jou past. Hieronder kun je alvast een voorproefje zien van de vacatures in Oerle.

Vacatures in Oerle in verschillende sectoren

Als je in Oerle woont en je bent op zoek naar een baantje, heb je een grotere kans van slagen in Veldhoven. Hier zijn horecazaken te vinden, waar jij meteen samen met leeftijdsgenoten aan de slag kunt gaan. Ook is er een groot industrieterrein waar veel banen te vinden zijn in de logistiek, productie, magazijn, administratie en meer! Ben je benieuwd of er vacatures openstaan in de techniek, zorg of schoonmaakbranche? Scrol dan verder naar beneden!

 

Oerle: een gezellig dorp tussen de Kempische weilanden

Oerle, in de volksmond ook wel Oers genoemd, is een dorp in de gemeente Veldhoven, gelegen in het mooie Noord-Brabant. Wist je dat Oerle eigenlijk ‘oud bos’ betekent? Dit zie je goed terug ten westen van het dorp, waar het Kempische platteland terug te vinden is. Deze omgeving kent een gevarieerd landschap van weilanden, akkerlanden en bossen.
 
Ten oosten van Oerle heeft de bebouwing van Veldhoven inmiddels het dorp bereikt. Hierdoor zijn alle voorzieningen die Veldhoven te bieden heeft voor de inwoners van Oerle binnen handbereik. Binnen een kwartiertje met de fiets heb je het centrum van Veldhoven bereikt en kun je genieten van de vele restaurants, winkelgebieden, de bioscoop, het theater en meer!
 
Oerle staat bekend om zijn dierentuin, die één kilometer ten westen van het dorp te vinden is. ZOO Veldhoven is voornamelijk gespecialiseerd is in allerlei soorten vogels en het is zelfs mogelijk om deze eten te geven! De jongeren uit Oerle, maar ook uit Veldhoven, zijn ’s weekends veel in uitgaanscentrum De Kers te vinden. En natuurlijk is het er met carnaval nóg gezelliger!

Bekijk alle vacatures