Vacatures Nuenen

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Nuenen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Nuenen voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Nuenen

Sinds kort je diploma op zak en op zoek naar fulltime vacatures? Of ben jij niet nieuw op de arbeidsmarkt en ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou graag bij het zoeken naar een fulltime baan. Al onze fulltime vacatures vind je onderaan deze pagina. Heb je ergens hulp bij nodig, laat het dan weten!

Parttime vacatures Nuenen

Heb jij geen tijd om 40 uur per week te werken, maar ben je op zoek naar parttime vacatures van minder aantal uren in de week? Onderaan deze pagina vind je verschillende vacatures in de omgeving van Nuenen. Door middel van verschillende filters kun je aangeven waar je precies naar op zoek bent. Zo ligt een leuke job voor jou binnen handbereik!

Bijbaan Nuenen

Op zoek naar een bijbaan om je studie te kunnen financieren? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke bijbaan. Bekijk hieronder de bijbaan vacatures op basis van jouw wensen en solliciteer direct als je een leuke tegenkomt. Mocht er op dit moment niets voor jou tussen zitten, kun je een gratis account aanmaken. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een leuke bijbaan bij jou in de buurt.

Vacatures in Nuenen in verschillende sectoren

Hoewel de eigen bedrijvigheid in Nuenen redelijk wat werkgelegenheid oplevert, is een groot deel van de inwoners toch ook werkzaam in Eindhoven en Helmond. Beide steden zijn makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer en Eindhoven is ook op de fiets goed te bereiken. Woon je in Nuenen en ben je op zoek naar een baan? Kijk dan dus ook zeker even naar deze steden!

  

Nuenen: een gezellig dorp bomvol geschiedenis

Nuenen is een plaats in Noord-Brabant, gelegen tussen Eindhoven en Helmond. Wist je dat Nuenen “nieuwe plaats” betekent? Dat komt vandaag de dag redelijk overeen, want er wordt flink gebouwd om in de enorme vraag naar woningen te voorzien. Nuenen is een bekende plaats, omdat Vincent van Gogh hier twee jaar heeft gewoond. In deze periode schilderde hij een hoop schilderijen, o.a. het hervormde kerkje, waarvan zijn vader dominee was. Ook de Opwettense watermolen kwam een aantal keer aan de beurt. Een permanente expositie over Van Gogh is te vinden in het koetshuis, naast het gemeentehuis. Hier is helaas geen werk van Van Gogh te bewonderen, maar meer de herinneringen in Nuenen.
 
Vandaag de dag kent Nuenen een gezellig centrum met verschillende kroegen en restaurants. Ook zijn er een aantal kleine winkeltjes terug te vinden en qua voorzieningen als supermarkten, bibliotheek en scholen ligt alles binnen handbereik. In de omgeving van Nuenen liggen prachtige landschappen en weilanden, waar door de inwoners op zondagmorgen veel gebruik van wordt gemaakt. Voor een gezellig uitstapje kun je ook naar “Dierenrijk” gaan, waar een hoop verschillende dieren terug te vinden zijn.

Bekijk alle vacatures