Vacatures Nijnsel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Nijnsel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Nijnsel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Nijnsel

Woon je in Nijnsel en ben je pas afgestudeerd? Dan ben je vast op zoek naar je eerste fulltime baan! Daar willen wij je graag bij helpen. Hieronder kun je alvast scrollen door onze openstaande vacatures in de buurt. Ook is het mogelijk om een startersprofiel aan te maken waarmee je jezelf zichtbaar kan maken voor 1000+ bedrijven in de regio!

Parttime vacatures Nijnsel

Ben je voor naast je studie op zoek naar een parttime baan? Wij kunnen je helpen bij het vinden van een parttime baan die ook echt aansluit bij je studie! Wij helpen je graag binnenkomen bij bedrijven, waar jij direct parttime aan de slag kunt. Bekijk hieronder vast een aantal openstaande vacatures.

Bijbaan Nijnsel

Wil je graag in de weekenden en in de vakanties wat bijverdienen in de buurt van Nijnsel? Dat kan via JAMwerkt! Je bepaalt bij ons zelf of je aan de slag wilt met een vaste of flexibele bijbaan. In dat laatste geval bepaal je zelf waar en wanneer je elke keer wilt werken. Zo sluit je bijbaan altijd aan op jouw wensen en agenda!

Vacatures in Nijnsel in verschillende sectoren

Woon jij in Nijnsel en ben je op zoek naar werk? Misschien heb je geluk en hebben we een leuke vacature voor je openstaan! Vind je het niet erg om een stukje te fietsen naar je werk? Bekijk dan ook onze vacatures in Sint-Oedenrode. Zo vergroot je je kans op een leuke baan en vind je hopelijk een baan die helemaal bij jou past!

 

Nijnsel: een nieuwe woonplaats in de Meierij


Nijnsel is een dorp in Noord-Brabant en onderdeel van de gemeente Meierijstad. Het ligt pal naast de snelweg A50 en daardoor goed bereikbaar vanaf alle kanten. Wist je dat Nijnsel “nieuwe woonplaats” betekent? Dat is ook niet gek, want veel woningen in het dorp zijn nog niet zo oud. De grootste verandering wat betreft bebouwing in Nijnsel, is de komst van een nieuwe wijk in de jaren ’60 tot ’80 en een eigen bedrijventerrein in 1970. In het begin werden op dit terrein alleen kleine en schone bedrijven toegelaten. Toentertijd was Nijnsel in de omgeving bekend door de rijksweg N265 die het dorp jarenlang doormidden sneed. In 2003 werd de huidige snelweg A50 geopend en daarmee ook een stuk rustiger in het dorp. Helaas bracht deze snelweg en de daarbij komende bereikbaarheid ook een uitbreiding van het bedrijventerrein met zich mee. Helaas waren deze bedrijven lang niet allemaal klein en schoon en ging het originele plan van dit terrein verloren.

Bekijk alle vacatures