Vacatures Netersel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Netersel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Netersel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Netersel

Op zoek naar een leuke fulltime baan in Netersel of in de buurt van Netersel? Wij helpen je graag bij het zoeken én vinden van een leuke baan! Maak een gratis startersprofiel aan op de website en bekijk in de tussentijd alvast onze vacatures in Netersel. Die vind je onderaan deze pagina!

Parttime vacatures Netersel

Wil jij graag zo snel mogelijk parttime aan de slag? Woon je in Netersel en zoek je een vacature in Netersel? Dan zit je bij ons goed! Zodra wij precies weten waar je naar op zoek bent, welke branche jij interessant vindt en hoeveel dagen je per week beschikbaar bent, gaan wij samen met jou op zoek naar de perfecte baan! In de tussentijd kun je natuurlijk ook zelf solliciteren op leuke functies die je vindt bij ons op de website.

Bijbaan Netersel

Woon je in Netersel en wil je graag wat extra geld verdienen om je stapavonden te bekostigen? Ga dan in je vakanties, in de weekenden of na school aan de slag met een leuke bijbaan bij jou in de buurt! Wij hebben verschillende leuke bijbanen in Netersel en in de directe omgeving open staan. Niet alle vacatures voor bijbanen zijn hier op de website te vinden, maar toch heb je ook op de website al een ruime keuze. Maak dus snel een account aan en ga binnenkort al aan de slag! Zit de bijbaan die jij zoekt er toch niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt!

Vacatures in Netersel in verschillende sectoren

Netersel is een klein dorpje waar, naast werken op het land, weinig verschillende banen te vinden zijn. Ben je op zoek naar een baan, kijk dan eens bij de vacatures in dorpen als Bladel, Reusel en Hapert. Heb je een auto en vind je het niet erg om een stuk te rijden? Bekijk dan eens onze vacatures in Eindhoven en Tilburg. Genoeg keuze dus en een leuke baan gegarandeerd!


Netersel: een gezellig dorpje midden in de Kempen
Netersel is een klein landbouwdorpje in de Kempen, ten zuidwesten van Eindhoven. Het behoort samen met zeven andere dorpen in de Kempen tot de Acht Zaligheden. Netersel kent weinig oude gebouwen en huizen, omdat veel tijdens de Tweede Wereldoorlog verloren is gegaan. Desalniettemin is het dorp aantrekkelijk en gezellig en heeft het een aantal bezienswaardigheden, zoals de muziekkiosk, de parochiekerk en verschillende Mariakapellen.
 
Netersel staat bekend om het Nittersels Wóórdenbuukske. In het boek, geschreven door Wim Hendriks, wordt de woordenschat van het dialect van Netersel uiteengezet. Dit Kempische dialect strekt zich uit van Oirschot tot Borkel en Schaft en van Eindhoven tot de Mierden. Het woordenboekje is niet alleen een verklarend woordenboek met de betekenis van enkele woorden, maar ook een beschrijving van het dialect zoals Hendriks het zelf ook gesproken en gehoord heeft. 

Bekijk alle vacatures