Vacatures Mierlo

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Mierlo? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Mierlo voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Mierlo

Fulltime aan de slag bij jou in de buurt? Dat kan bij JAM. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent of waarin je bent afgestudeerd. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een leuk bedrijf dat past bij jou en je wensen. In de tussentijd kun je ook zelf solliciteren op leuke functies die voorbij komen. Zorg dan wel dat je je cv en een goede motivatiebrief bij de hand hebt ;)

Parttime vacatures Mierlo

Parttime aan de slag in de omgeving van Mierlo? Parttime vacatures kun je vinden als je wat verder naar beneden scrolt. Gebruik de filters om gerichter te zoeken en solliciteer direct en makkelijk als je een leuke vacature tegenkomt. Heb je nog vragen over de vacature? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag verder.

Bijbaan Mierlo

Woon je in Mierlo en ben je op zoek naar een bijbaan dicht bij huis? Alle bijbanen in de omgeving van Mierlo kun je onderaan deze pagina vinden. De vacatures veranderen vaak, dus we raden je om de website goed in de gaten te houden! Of laat even wat van je horen, zodat we je persoonlijk op de hoogte kunnen houden van leuke nieuwe bijbanen.

Vacatures in Mierlo in verschillende sectoren

Mierlo is een klein dorp, wat het zoeken van werk dicht in de buurt lastig maakt. Hierdoor raden wij aan om ook eens wat verder te kijken, zoals Helmond of Geldrop. Deze plaatsen liggen om de hoek en zijn goed te bereiken. Ben je in het bezit van een auto en vind je het niet erg om wat verder te rijden? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Nuenen en Eindhoven.

 

Mierlo: waar de Mierlose Kers een begrip is in de wijde omgeving


Mierlo is een dorp in Noord-Brabant en is gelegen tussen Helmond en Geldrop. Mierlo staat om de omgeving bekend om ‘De Mierlose Zwarte’. Daar worden de heerlijke zwarte kersen mee bedoeld die vroeger, maar tegenwoordig ook weer in de omgeving worden verbouwd. Dat deze kers belangrijk is voor de inwoners van Mierlo blijkt ook uit de jaarlijks traditionele kersenoogstfeesten die worden georganiseerd.
 
Even een stukje geschiedenis. Wist je dat de oudste Nederlandse kunstuiting ooit in Mierlo is gevonden? Het gaat hierbij om een stuk zandsteen waar in 9000 voor Christus een dansende vrouw in is gekrast. Deze werd gebruikt door de rendierjagers.
 
Verder is Mierlo ook in het bezit van een erg leuke dierentuin. Deze dierentuin is gestart onder de naam Dierenrijk Europa, met ijsberen, apen en bevers. Na een tijd kwamen er ook verschillende niet-Europese dieren naar de dierentuin, zoals kamelen en olifanten, waardoor de naam veranderd is in Dierenrijk. Een echte aanrader voor een gezellige zondagmiddag!

Bekijk alle vacatures