Vacatures Middelbeers

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Middelbeers? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Middelbeers voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Middelbeers

Op zoek naar een nieuwe fulltime baan en wil je graag in de buurt van Middelbeers aan de slag? Precies tussen Tilburg en Eindhoven gelegen én met een hoop dorpen om je heen, is jouw kans op het vinden van een mooie baan erg groot! Bekijk hieronder alle fulltime vacatures in de omgeving van Middelbeers en solliciteer direct online!

Parttime vacatures Middelbeers

Wil jij parttime aan de slag in de buurt van Middelbeers? Midden in de Kempen met een hoop kleinere en grote bedrijven in de buurt moet dat lukken! Bekijk hieronder de parttime vacatures bij jou in de buurt of maak gebruik van ons netwerk door een startersprofiel aan te maken!

Bijbaan Middelbeers

Zie jij het wel zitten om elke dag lekker op je fiets naar je werk te kunnen? Bij JAM houden wij van een lokale aanpak. Dat betekent dat je altijd aan de slag kunt bij een bedrijf dicht bij jou in de buurt. En ja, ook in Middelbeers!

Vacatures in Middelbeers in verschillende sectoren

Woon je in Middelbeers en ben je op zoek naar een leuke baan? Er zijn verschillende banen te vinden in het dorp (bv. horeca) of net iets erbuiten (op het industrieterrein). Het is ook mogelijk om de fiets te stappen naar Oirschot, dat maar 4 km verderop ligt. Op deze manier zul je je kans op een leuke baan zeker vergroten. Bekijk alle vacatures in de buurt hieronder!

 

Middelbeers: samen met Oostelbeers en Westelbeers de drie Beerzen van de Kempen


Middelbeers is een dorpje in Noord-Brabant, gelegen in de Kempen. Samen met de dorpjes Oostelbeers en Westelbeers vormen ze samen de drie Beerzen, waarvan Middelbeers de grootste is. De naam Beers verwijst naar de riviertjes de Grote en de Kleine Beerze, waartussen Middelbeers gevestigd is.
 
Middelbeers is voornamelijk een agrarisch dorp, maar toerisme is hier ook van belang. Zo zijn er voornamelijk in Westelbeers verschillende recreatie- en vakantieparken en een camping te vinden. Daarnaast ligt ten noorden van Middelbeers het bedrijventerrein “het Steenfort”. Hier zijn een aantal bedrijven gevestigd die zich voornamelijk richten op de metaal-, kleding- en meubelindustrie.
 
In Middelbeers zijn verschillende gezellige terrassen te vinden. Rijd je op een rustige zondagmiddag langs één van de Beerzen? Dan is het altijd gezellig om hier even te gaan zitten. Ook is er een handboog-, tennis- en voetbalvereniging. Zo er ’s zondags altijd wel iets te doen of te bekijken!

 

Bekijk alle vacatures