Vacatures Meerhoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Meerhoven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Meerhoven voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Meerhoven

Je diploma op zak en op zoek naar je eerste fulltime baan? Of wil je gewoon aan de slag en geld verdienen? Je zit goed bij JAM. Als je wilt kunnen we samen met jou kijken naar een baan die precies bij je past. Hieronder vind je alvast een greep uit onze vacatures in de omgeving van Meerhoven.

Parttime vacatures Meerhoven

Vind je een aantal dagen in de week werken voldoende? Bekijk hieronder de parttime vacatures in de omgeving van Meerhoven. Met een dorp als Veldhoven en een stad als Eindhoven om de hoek, zal het vinden van een leuke baan geen probleem worden!

Bijbaan Meerhoven

Woon jij in Meerhoven en ben je op zoek naar een bijbaan voor een aantal uren in de week? Bij JAM. kun je precies aangeven hoeveel uur jij per week beschikbaar bent om te werken. Ook zorgen we er altijd voor dat je dichtbij huis aan de slag kunt. Scrol snel verder naar beneden voor de bijbanen in en rondom Meerhoven.

Vacatures in Meerhoven in verschillende sectoren

Omdat Meerhoven nog redelijk nieuw is en er voornamelijk woningen te vinden zijn, heb je een grotere kans van slagen om werk te zoeken in Veldhoven of Eindhoven. In beide plaatsen kun je veel verschillende kanten op: van schoonmaakwerk tot techniek en van logistiek tot een kantoorbaan. Het is ook mogelijk om op Eindhoven Airport te gaan werken. Daar hebben wij verschillende leuke vacatures in de horeca open staan! Benieuwd? Scrol dan verder naar beneden.

 

Meerhoven: de grootste nieuwbouwwijk van Eindhoven

Meerhoven is de nieuwste grote stadsuitbreiding van Eindhoven, dat ten zuiden ook grenst aan Veldhoven. Zo hoef je dus maar even op de fiets om te kunnen genieten van het hippe Strijp, het stadscentrum van Eindhoven of het dorpse Veldhoven. Meerhoven grenst ook aan Eindhoven Airport. Zo wordt een stedentripje wel heel aantrekkelijk!
 
Meerhoven bestaat nog geen 20 jaar, maar telt nu al meer dan 10.000 inwoners. Met de goede busaansluiting ben je zo in het Eindhovense stadsdeel Strijp, waar Meerhoven officieel tot behoort. In Strijp S zijn verschillende hippe horecazaakjes te vinden, maar ook veel vintage winkels, een skatebaan en er worden gedurende het jaar een hoop evenementen georganiseerd. Wat dacht je van de FeelGood Market, muziekoptredens, bierfestivals, etc. Ook in het klokgebouw staan geregeld artiesten van wereldklasse en in het nabijgelegen PSV-stadion gaat het Eindhovense voetbalteam de strijd aan met de rest van Nederland.