Vacatures Mariaheide

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Mariaheide? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Mariaheide voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Mariaheide

Woon je in Mariaheide en ben je pas afgestudeerd? Dan ben je vast op zoek naar je eerste fulltime baan! Daar willen wij je graag bij helpen. Hieronder kun je alvast scrollen door onze openstaande vacatures in de buurt. Ook is het mogelijk om een startersprofiel aan te maken waarmee je jezelf zichtbaar kan maken voor 1000+ bedrijven in de regio!

Parttime vacatures Mariaheide

Ben je voor naast je studie op zoek naar een parttime baan? Wij kunnen je helpen bij het vinden van een parttime baan die ook echt aansluit bij je studie! Wij helpen je graag binnenkomen bij bedrijven, waar jij direct parttime aan de slag kunt. Bekijk hieronder vast een aantal openstaande vacatures.

Bijbaan Mariaheide

Wil je graag in de weekenden en in de vakanties wat bijverdienen in de buurt van Mariaheide? Dat kan via JAMwerkt! Je bepaalt bij ons zelf of je aan de slag wilt met een vaste of flexibele bijbaan. In dat laatste geval bepaal je zelf waar en wanneer je elke keer wilt werken. Zo sluit je bijbaan altijd aan op jouw wensen en agenda!

Vacatures in Mariaheide in verschillende sectoren

Woon jij in Mariaheide en ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij onze vacatures in Veghel. In Veghel is namelijk de kans op een baan erg groot. Dat komt door de aanwezigheid van maar liefst acht bedrijventerreinen, maar ook door het levendige centrum. Gelukkig is Veghel goed en snel te bereiken en ligt een leuke baan dus binnen handbereik!

 

Mariaheide: een klein en rustig dorpje aan de rand van het bruisende Veghel


Mariaheide is een kerkdorpje in de gemeente Meierijstad, dichtbij Veghel. Mariaheide is ontstaan als een straatdorp aan de weg van Veghel naar Uden. Mariaheide raakte bekend door de rijksweg N265 die helaas voor veel dodelijke ongelukken zorgde. Sinds de A50 is aangelegd is het een stuk rustiger in het dorp geworden.
 
Begin 2006 is er een heftige discussie geweest rondom de schrijfwijze van de naam van het dorp. De dorpsraad was voorstander van de schrijfwijze Maria-Heide, maar het Veghelse College van B. en W. stemde niet in met dit verzoek. Na veel discussies is de naam uiteindelijk gewoon Mariaheide gebleven.
 
Verder zijn er in Mariaheide weinig voorzieningen te vinden, waardoor de inwoners vaak genoodzaakt zijn om naar Veghel of Uden te rijden. In deze dorpen is het mogelijk om de wekelijkse boodschappen te halen, gezellig te winkelen of lekker een drankje te doen of uit eten te gaan. Beide dorpen liggen zo dichtbij dat ze zelfs op de fiets snel te bereiken zijn.

Bekijk alle vacatures