Vacatures Luyksgestel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Luyksgestel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Luyksgestel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Luyksgestel

Woon je in Luyksgestel en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan heb je de luxe om in België of Nederland aan het werk te gaan. Als je hebt besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe job in Nederland kunnen wij je helpen! Er zijn een hoop interessante Kempische bedrijven bij ons aangesloten, waardoor je gegarandeerd dichtbij huis aan de slag kunt gaan. Bekijk onderaan onze vacatures en laat het ons weten als we je ergens bij kunnen helpen!

Parttime vacatures Luyksgestel

Op zoek naar een parttime baan in de buurt van Luyksgestel? Helaas bemiddelen wij niet in banen over de grens, maar alleen in Nederland. Als jij ook hebt besloten om in Nederland parttime aan de slag te gaan, kunnen wij je zeker helpen bij het vinden van een leuke werkplek! Er zijn een hoop Kempische bedrijven bij ons aangesloten, dus laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en wij kunnen je vast en zeker helpen bij een leuke nieuwe parttime functie!

Bijbaan Luyksgestel

Woon je in Luyksgestel en wil je graag geld verdienen in je vrije tijd? Dat kan via JAMwerkt! Je regelt makkelijk en snel alles online en je kan helemaal zelf bepalen waar en wanneer je wilt werken. Zo heb jij zelf in de hand hoeveel je per maand verdient! Bekijk onze bijbanen in de buurt van Luyksgestel hieronder of meld je even gratis aan. Dan kunnen we samen met jou op zoek naar een leuke werkplek die bij je wensen past.

Vacatures in Luyksgestel in verschillende sectoren

Woon je in Luyksgestel en ben je op zoek naar een baan? Er zijn banen te vinden in de horeca, plaatselijke supermarkt of andere kleine winkels. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens verder naar het noorden. Wij hebben een hoop leuke vacatures open staan in Bergeijk. Ben je in het bezit van een rijbewijs dan kun je ook eens verder kijken naar Valkenswaard. Succes!

 

Luyskgestel: omringd door uitgestrekte bossen vol verborgen schatten


Luyskgestel is een dorp in de gemeente Bergeijk, dicht bij de Belgische grens. Vroeger was Luyksgestel is een dorp van landbouwers. Sinds een aantal tientallen jaren pendelen veel inwoners naar bedrijven in de wijde omgeving, zowel in Nederland als naar België. Dat maakt Luyksgestel een echt forensendorp.
 
Als je voor het eerst Luyksgestel binnen komt, valt de kleine, bewoonde dorpskern op. Hier is een Daaromheen vindt je landbouwgronden en naar het zuiden richting de Belgische grens zijn uitgestrekte bossen. In dit Venakkerbos bevindt zich het hoogste natuurlijke punt van Noord-Brabant. Ook is in dit bos het op één na oudste openluchttheater van Noord-Brabant te vinden.

Bekijk alle vacatures