Vacatures Liempde

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Liempde? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Liempde voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Liempde

Fulltime aan de slag in de omgeving van Liempde? Wij helpen je graag bij het vinden van een fulltime baan! Bepaal door middel van de filters hieronder welke vacatures je graag wilt zien en solliciteer op de fulltime vacature die jou het meeste aanspreekt! Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Parttime vacatures Liempde

Liever parttime ergens aan de slag? Dat kan! Naast fulltime vacatures kun je ook aanvinken dat je liever twee, drie of vier dagen per week aan het werk gaat. Kijk direct welke parttime vacatures wij momenteel online hebben staan en solliciteer met slechts één druk op de knop.

Bijbaan Liempde

Ga jij nog naar school en wil je graag wat bijverdienen in de weekenden of in de vakanties? Wij hebben een hoop leuke vacatures online staan in de omgeving van Liempde! Bekijk welke bijbaan het beste bij jou past en solliciteer meteen online!

Vacatures in Liempde in verschillende sectoren

Woon jij in Liempde en ben je op zoek naar een baan dichtbij huis? Dan raden wij je aan om eens te kijken naar vacatures in Boxtel. Boxtel is zowel op de fiets als met de scooter zeer goed te bereiken en jouw kans op een leuke baan wordt hierdoor een stuk groter! Heb je een auto en ben je op zoek naar een fulltime baan? Bekijk dan ook eens onze vacatures in Sint-Oedenrode, Best of Oirschot.

 

Liempde: het meest schilderachtige dorp van Brabant


Liempde is een klein dorpje in Noord-Brabant, dat dichtbij Boxtel gelegen is. Het dorp bevat nog veel elementen van vroeger die goed bewaard zijn gebleven. Er zijn verschillende rijks- en gemeentelijke monumenten te vinden, een aantal oude langgevelboerderijen en twee beschermde dorpsgezichten. Dat laatste betekent dat twee gebieden in het dorp beschermd zijn en dat plannen daarop aangepast moeten worden. Zo kunnen panden en de natuur in deze gebieden beschermd blijven.
 
Er zijn opvallend veel publicaties verschenen waarin Liempde wordt genoemd. Dat is ook niet vreemd, want de directe omgeving van Liempde is zeer schilderachtig. Vandaag de dag worden er ook nog veel agrarische werkzaamheden verricht op de prachtige weilanden en akkers rondom het dorp. Hierdoor en gezien de geschiedenis wordt Liempde tijdens carnaval dan ook wel Ploegersland genoemd.
 
Daarnaast staat Liempde vooral bekend om haar gemeenschapszin. Er zijn namelijk een groot aantal verenigingen en er worden veel activiteiten georganiseerd. Zo is een aantal jaren geleden een “Samenloop voor hoop” georganiseerd, waarbij meer dan 150.000 euro is opgehaald!

Bekijk alle vacatures