Vacatures Leidsche Rijn

Toe aan een nieuwe baan in Leidsche Rijn? Wij van uitzendbureau JAM staan voor je klaar! Met de hulp van onze jonge en bevlogen recruiters heb jij binnen no time een nieuwe bijbaan, vakantiebaan, parttime of fulltime job in Leidsche Rijn! Check hieronder alle openstaande vacatures in de buurt óf meld je aan voor de job-alert om niets meer te missen.

 

Fulltime vacatures in Leidsche Rijn

Toe aan een nieuwe fulltime baan in Leidsche Rijn? We got you! Wij werken met samen met gave organisaties en toffe merken die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Denk aan een fulltime baan tijdens je tussenjaar of een volgende stap in je carrière als je al wat ervaring hebt!

Parttime vacatures in Leidsche Rijn

Ook voor parttime vacatures bij toffe bedrijven zit je hier goed. Flexibiliteit en een goede werk-rpivé-verhouding staat bij ons én al onze aangesloten bedrijven hoog in het vaandel. Dat betekent chille parttime vacatures die aansluiten bij jouw situatie.

Bijbaan vacatures in Leidsche Rijn

Gezellig team, chille leidinggevenden én een lekker salaris. Wij weten precies waar jij naar op zoek bent als het gaat om een bijbaan in Leidsche Rijn. Meld je gratis aan, geef je beschikbaarheid door en wij regelen de rest. Easy as that!

Vacatures in Leidsche Rijn in verschillende sectoren

Bij JAM richten wij ons op jong talent. En iedereen heeft andere interesses en ambities. Daarom bieden wij ook vacatures aan in de meest uiteenlopende sectoren:


Leidsche Rijn na werktijd

Leidsche Rijn is nog een vrij nieuwe wijk naast het prachtige Utrecht. Super chill! Alles binnen handbereik en binnen no-time midden in de grote stad. Voor te winkelen hoef je Leidsche Rijn niet per se uit, want het beschikt zelf over een groot winkelcentrum! Daar kan je makkelijk al je salaris uitgeven. Houd je je geld liever op zak en ben je toe aan wat meer rust en natuur, dan ligt het Máximapark om de hoek. Heerlijk om te skaten of met een lekker drankje aan de vijver te liggen en van de zon te genieten.

Bekijk alle vacatures