Vacatures Lage Mierde

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Lage Mierde? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Lage Mierde voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Lage Mierde

Lage Mierde ligt midden in de Kempen en in de buurt bevinden zich een hoop interessante bedrijven. Dat maakt het vinden van een leuke baan die aansluit bij je studie een stuk makkelijker! Bij ons op de website vind je een grote hoeveelheid leuke fulltime vacatures in de buurt van Lage Mierde. Wil je graag gebruikmaken van ons netwerk? Maak dan gratis een startersprofiel aan op de website.

Parttime vacatures Lage Mierde

Ook als je op zoek bent naar een parttime job, zit je in de Kempen goed. In de omgeving van Lage Mierde zijn veel verschillende dorpen en industrieterreinen te vinden. Hierdoor heb je veel kans om een leuke baan in Lage Mierde te vinden die precies bij je past! Scrol naar beneden voor de parttime vacatures in Lage Mierde van dit moment.

Bijbaan Lage Mierde

Woon je in Lage Mierde en wil je niet in de horeca of in de plaatselijke supermarkt werken? Bij JAM helpen we jou om binnen te komen bij bedrijven waar je misschien in eerste instantie niet aan had gedacht. Zo ligt een kantoorbaantje of bijvoorbeeld een baan in de techniek voor jou binnen handbereik! Een leuke bijbaan in Lage Mierde vind je met de hulp van JAM.

Vacatures in Lage Mierde in verschillende sectoren

Ben je op zoek naar een baan in Lage Mierde? Scrol dan naar beneden voor al onze vacatures in Lage Mierde. Wil je je kansen op een leuke baan vergroten? Kijk dan ook eens bij de vactures die openstaan in de naastgelegen dorpen Bladel en Reusel.

 

Lage Mierde: waar de peperbussen tijdens carnaval tot leven komen


Lage Mierde is een dorpje in de Kempen, Noord-Brabant. Lage Mierde heeft samen met Hoge Mierde een min of meer gemeenschappelijke geschiedenis. Ze vormden vroeger namelijk samen één parochie. Vandaag de dag zijn het twee aparte dorpjes in de gemeente Reusel-De Mierden.
 
Een belangrijk historisch feit voor Lage Mierde was het verkopen van een groot stuk grond aan de levensverzekeringsmaatschappij De Utrecht in 1898. Dit gebied ten noordwesten van Lage Mierde werd door de nieuwe eigenaar ontgonnen en bebost, wat resulteerde in het Landgoed de Utrecht.
 
Vandaag de dag kent het dorp een actief verenigingsleven. Hierbij valt te denken aan twee buurtverenigingen, maar ook twee schuttersgilden. Ook bezit Lage Mierde een voetbalclub, genaamd vv SDO’39.
 
Tijdens carnaval heten de bewoners van Lage Mierde “Peperbussen”. Die naam is te danken aan de Sint-Stephanuskerk. De kerktoren had vroeger een laag kapje op de kerk staan, wat een peperbus werd genoemd. Ook de carnavalsvereniging van Lage Mierde heeft haar naam hieraan te danken.

Bekijk alle vacatures