Vacatures Knegsel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Knegsel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Knegsel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Knegsel

Woon je in Knegsel en ben je op zoek naar een fulltime baan? Via JAM kun je altijd aan de slag in de omgeving van je eigen woonplaats. Jij bepaalt zelf wat je maximale reisafstand is. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaande vacatures of maak even een startersprofiel aan op de website. Zo word jij zichtbaar voor 1000+ bedrijven in de regio en ligt een leuke fulltime job binnen handbereik!

Parttime vacatures Knegsel

Ben je op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Knegsel? Dan zit je goed! Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan bij jou in de buurt die helemaal bij je past. We hebben een hoop leuke bedrijven bij ons aangesloten die altijd op zoek zijn naar nieuwe parttime medewerkers. Maak gratis een account aan en we stellen je graag voor bij een aantal van die bedrijven!

Bijbaan Knegsel

Wil jij graag werkervaring opdoen in de buurt van Knegsel? Wij hebben verschillende leuke bedrijven bij ons aangesloten, waardoor het vinden van een vaste of flexibele bijbaan een eitje wordt. Weet je al wat voor baan jou het meeste aanspreekt of heb je nog geen idee? Dat maakt niet uit! Je kunt via ons vast ergens aan de slag, of we plaatsen je elke keer in een ander bedrijf zodat je er zelf achter kunt komen wat jij het leukste vindt. Dat zal je zeker ook helpen bij het maken van een juiste studiekeuze!

Vacatures in Knegsel in verschillende sectoren

Als je graag in de horeca wilt werken, kun je altijd aankloppen bij één van de gezellige café’s in Knegsel. Ben je op zoek naar iets anders, kijk dan hieronder voor alle vacatures in de buurt. Vind je het niet erg om wat verder te rijden met de auto, kijk dan ook eens in Veldhoven, Eindhoven, Hapert of Bladel. De perfecte baan ligt voor jou binnen handbereik!

 

Knegsel: het oudste dorp van “de Acht Zaligheden”


Knegsel is een dorp in de Kempen, gelegen tussen Veldhoven en Eersel. Knegsel wordt van oudsher gevormd door een aantal gehuchten, “hoeken” genoemd. Er wordt gedacht dat Knegsel het oudste dorp van “de Acht Zaligheden” is. Gezien het grote aantal urnenvelden en grafheuvels moet het dorp in de Prehistorie al intensief bewoond zijn geweest.
 
Knegsel is een belangrijke stopplaats voor fietsers en wandelaars in de omgeving. In Knegsel zijn twee gezellige café’s te vinden, waar ’s middags lekker een borrel kan worden gedaan en ’s avonds heerlijk gegeten kan worden. Ook rondom het dorp is een wandelroute uitgezet die veelvuldig gelopen wordt.
 
Voor de grotere boodschap of om even te winkelen kunnen de inwoners snel naar Veldhoven. Via de Knegselseweg is Veldhoven zowel op de fiets als met de auto snel te bereiken. Aan deze weg ligt ook een erg grote middelbare school, “het Sondervick”, waar alle jongeren uit de regio naar toe gaan.

Bekijk alle vacatures