Vacatures Hulsel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Hulsel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Hulsel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Hulsel

Hulsel is helaas niet zo groot als je op zoek bent naar een fulltime functie. Gelukkig is er in de rest van de Kempen genoeg werkgelegenheid, wat ervoor zal zorgen dat jij binnen no-time ergens aan de slag kunt gaan. Scrol naar beneden om alle fulltime vacatures in de omgeving van Hulsel te zien en snel jouw ideale baan te vinden.

Parttime vacatures Hulsel

Ook als je op zoek bent naar een parttime vacature die aansluit op je studie, is enkel het dorp Hulsel te klein om je alleen op te focussen. Bekijk eens onze vacatures in de rest van de Kempen. Deze kun je onderaan deze pagina vinden. Vind snel een baan die bij je past in de buurt van Hulsel! Zit de ideale baan voor jou er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je zoeken naar jouw perfecte parttime baan!

Bijbaan Hulsel

Woon je in Hulsel en wil je graag wat extra geld verdienen naast school of je studie? Als je je bij ons aanmeldt, helpen wij je graag bij het vinden van een leuke bijbaan bij jou in de buurt! In de tussentijd kun je onderaan deze pagina alvast een aantal vacatures voor een bijbaan in de omgeving van Hulsel vinden.

Vacatures in Hulsel in verschillende sectoren

Woon je in Hulsel en ben je op zoek naar een baan? Door de omvang van het dorp hebben wij helaas niet heel veel vacatures online staan. Maar kijk gerust eens bij dorpen in de omgeving! Wat dacht je bijvoorbeeld van Reusel of Bladel? Keuze genoeg in allerlei verschillende branches. Krijg je al de kriebels om aan de slag te gaan?

 

Hulsel: het dorp met het schônske clubke uit de Kempen

Hulsel is een klein maar gezellig dorpje in de Kempen. Het hoort samen met zeven andere dorpen tot de Acht Zaligheden. Dat is de benaming voor acht verschillende dorpen in de Kempen die eindigen op –sel. Wist je dat Hulsel in het jaar 710 al bestond onder de naam Hulislaum? De kerk van Hulsel werd al in 1107 gesticht, maar werd in 1888 door brand verwoest. Er werd een nieuwe kerk gebouwd die vandaag de dag nog steeds bestaat.
 
In Hulsel kent gezelligheid geen tijd en dat weten ze in café Drieske maar al te best. Hier kan je terecht voor een hapje en drankje, maar er worden ook feesten georganiseerd, bruiloften gevierd en cursussen gegeven. Ook sport staat in Hulsel hoog in het vaandel. VV Hulsel wordt dan ook wel "het schônske clubke uit de Kempen" genoemd. Elke zondag worden hier allerlei wedstrijden gespeeld tegen clubs uit de rest van de Kempen. Wie zal er dit jaar bovenaan eindigen?

Bekijk alle vacatures