Vacatures Hooge Mierde

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Hooge Mierde? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Hooge Mierde voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Hooge Mierde

Fulltime vacatures in Hooge Mierde vind je bij ons op de website. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste fulltime baan? Of ben je al wat langer aan het werk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon je in Hooge Mierde en wil je graag lekker in de buurt werken? Bekijk dan onderaan de pagina onze vacatures in Hooge Mierde.

Parttime vacatures Hooge Mierde

Ook voor parttime banen in Hooge Mierde ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe parttime job bij jou in de buurt! Samen kijken we waar je precies naar op zoek bent en zo helpen wij jou binnen no-time aan een leuke parttime baan!

Bijbaan Hooge Mierde

Ben je er klaar voor om wat bij te klussen in de weekenden, na school en in de vakanties? Met een leuke bijbaan wordt geld verdienen een feestje! Kijk eens tussen onze vacatures voor bijbanen in Hooge Mierde en verdien bij ons altijd boven het minimumloon én in een branche die jou het meeste aanspreekt. 

Vacatures in Hooge Mierde in verschillende sectoren

Ben je op zoek naar een baan in Hooge Mierde? Scrol dan naar beneden voor de vacatures. Wil je je kansen op een leuke baan vergroten? Kijk dan ook eens bij de naastgelegen dorpen Bladel en Reusel.

 

Hooge Mierde: een fijn dorpje midden in de Kempen

Het dorp Hooge Mierde is gelegen in de Kempen, in Noord-Brabant. Hooge Mierde heeft samen met Lage Mierde een min of meer gemeenschappelijke geschiedenis, omdat ze vroeger samen één parochie vormden. Vandaag de dag zijn het twee verschillende dorpjes in de gemeente Reusel-De Mierden.
 
In het centrum van het dorp zijn een paar gezellige terrassen te vinden, waar het ’s zondags altijd lekker druk en gezellig is. Ook is er in Hooge Mierde een klein museum te vinden: “De bewogen jaren”. In dit oorlogs- en verzetsmuseum zijn een groot aantal voorwerpen van tijdens de Tweede Wereldoorlog terug te vinden. Hooge Mierde staat ook bekend om de stallen en opleidingscentrum van amazone Tineke Bartels. Zij heeft verschillende keren meegedaan aan de Olympische Spelen, waarbij ze twee keer zilver won.

Bekijk alle vacatures