Vacatures Hilvarenbeek

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Hilvarenbeek? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Hilvarenbeek voor je op een rijtje gezet.

Type vacatures: Hilvarenbeek

Fulltime vacatures Hilvarenbeek

Het vinden van een fulltime baan in de buurt van Hilvarenbeek kan een moeilijke opdracht zijn, maar niet met de hulp van JAM! Ga aan de slag in het dorp zelf, of in één van de vele omliggende dorpen in de Kempen. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven waar jij gebruik van kunt maken. Liever aan de slag in de stad? Dan helpen wij je graag aan een leuke baan in Tilburg. Bekijk hier beneden nu alvast de vacatures.

Parttime vacatures Hilvarenbeek

Parttime aan de slag in de buurt van Hilvarenbeek? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan! Onze openstaande vacatures kun je nu al hieronder bekijken. Wil je graag gebruik maken van onze hulp bij het vinden van een baan? Maak dan even een gratis account aan.

Bijbaan Hilvarenbeek

Op zoek naar een leuke bijbaan in Hilvarenbeek? Met een klein dorpje als deze heb je niet heel veel keuze, maar via JAM wel! Lekker aan de slag midden in het centrum van Hilvarenbeek of vind je het niet erg om een stukje te rijden met je scooter? Dat vergroot jouw kans ook op andere banen in de omgeving! Bekijk nu de vacatures of maak even gratis een account aan op de website.

Vacatures in Hilvarenbeek in verschillende sectoren

Hilvarenbeek is een dorp dat veel te bieden heeft. Er zijn verschillende leuke banen te vinden, die hieronder staan weergegeven. Ben je in het bezit van een auto en wil je liever in een grotere stad aan de slag? Dan kun je ook eens kijken bij onze vacatures in Tilburg. Zo spreid je je kansen en is een leuke baan binnen handbereik.

 

Hilvarenbeek: een dorp bomvol geschiedenis en hedendaagse evenementen

Hilvarenbeek is een gemeente en plaats in Noord-Brabant. Een deel van Hilvarenbeek is beschermd. Ook zijn er verschillende rijksmonumenten in het dorp te zien. Het centrum van Hilvarenbeek wordt gevormd door het Vrijthof, een gezellig groen plein waar de kerk en enkele horecazaken aan grenzen. Als de zon schijnt is het hier altijd gezellig druk. Op het Vrijthof zijn twee linden te vinden. De lindenboom komt aan zijn naam, omdat de Heer van Hilvarenbeek hier in de Middeleeuwen zijn verordeningen onder maakte. De traditie was dat daarna ook een jongere linde wordt geplant om de oudere boom te vervangen. De linde die er nu nog staat, stamt uit 1923.
 
Hilvarenbeek staat in de regio ook bekend om safaripark de Beekse Bergen. In dit park is het mogelijk om met je eigen auto op safari te gaan en te rijden tussen leeuwen, giraffen, struisvogels en meer. Ook is er een groot park aangelegd, waar bezoekers kunnen overnachten en kunnen genieten van een weekendje weg. Daarnaast worden er jaarlijks grote evenementen en festivals georganiseerd, zoals Decibel, waar veel jongeren uit de omgeving en van verder op afkomen.

Bekijk alle vacatures