Vacatures Hapert

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Hapert? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Hapert voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Hapert

Met een groot industrieterrein is het zoeken van een fulltime baan in Hapert erg interessant! Of je nu aan de slag wilt in een magazijn of in de logistiek, of op kantoor op de afdeling marketing, HR of financiën. In Hapert is zo goed als alles te vinden! Bekijk onderaan de fulltime vacatures van dit moment in Hapert.

Parttime vacatures Hapert

Ook als je op zoek bent naar parttime vacatures is Hapert een zeer interessante plaats om eens rond te kijken. Er zijn gedurende het hele jaar parttime vacatures te vinden in een hoop verschillende sectoren. Zo ligt een leuke parttime job voor jou binnen handbereik. 

Bijbaan Hapert

Zit jij nog lekker op school, maar heb je zin om wat extra geld te verdienen? Bij JAM kun je terecht als je op zoek bent naar een bijbaan in de Kempen. Samen met jou kijken we waar je woont en hoe ver je maximaal zou willen fietsen of rijden naar je baan. Ook kijken we natuurlijk naar de branches die jij interessant vindt. Samen staan we sterk en zo ligt voor jou een bijbaan binnen handbereik.

Vacatures in Hapert in verschillende sectoren

Zoals hierboven te lezen is er aan werk geen gebrek in Hapert. Met een groot bedrijventerrein om de hoek is er genoeg werk te vinden in allerlei verschillende branches, zowel op de vloer in het magazijn als op kantoor. Verder zijn er in het centrum diverse horecagelegenheden en winkels te vinden. Kijk hieronder voor alle vacatures in Hapert. Vind je het niet erg om een stukje te fietsen naar je werk? Kijk dan ook eens bij onze vacatures in Eersel of Bladel!

 

Hapert: internationaal bekend door het Kempisch bedrijvenpark en het decor van een Gouden Kalf-winnende documentaire

Hapert is een gezellig dorp in Noord-Brabant, gelegen in de Kempen ten zuidwesten van Eindhoven. Wist je dat Hapert vroeger een medisch centrum was met een zeer speciale apotheek? In de 18e eeuw woonde er namelijk een reizende handelaar die in bloedzuigers handelde. Hij kocht de beestjes tijdens zijn reizen in verre landen en hield ze in een kuil achter zijn huis. Vanuit daar verkocht hij ze aan doktoren in België en in het zuiden van Nederland. De mensen waren er namelijk van overtuigd dat een behandeling met bloedzuigers een uitzonderlijke medische werking had. Hierdoor werd Hapert een berucht dorp in de omgeving.
 
Vandaag de dag staat Hapert tot ver in Nederland bekend om het Kempisch Bedrijvenpark, waar grote namen als VDL zijn gevestigd. Het bedrijvenpark ligt pal naast de afslag van de A67, die een uitstekende verbinding vormt met logistieke centra als Antwerpen, Venlo het Ruhrgebied en het nabijgelegen Eindhoven. Ook kreeg Hapert nationale bekendheid door de documentaire “De kinderen van juf Kiet”, die in 2017 een Gouden Kalf won voor beste documentaire. De docu is namelijk grotendeels opgenomen op de basisschool “Het Palet” in Hapert.

Bekijk alle vacatures