Vacatures Haghorst

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Haghorst? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Haghorst voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Haghorst

Op zoek naar een fulltime functie in de buurt van Haghorst? Dan raden wij je aan om eens in Oirschot of toch wat verder in Tilburg te kijken. Zo vergroot jij je kansen enorm op het vinden van een leuke fulltime baan! Afgestudeerd en op zoek naar een baan in een bepaalde richting? Of gewoon fulltime aan de slag? Alles is mogelijk bij JAM!

Parttime vacatures Haghorst

Haghorst is een klein dorpje, dus ook voor parttime banen adviseren wij om ook in andere dorpen rond te kijken of eventueel in de stad van Tilburg. Hier zijn zowel grote multinationals als kleine start-ups te vinden, in allerlei verschillende branches. Weet jij al precies waar je naar op zoek bent? Bekijk dan nu onze parttime vacatures. Weet je nog niet zeker wat je wilt? Maak dan een gratis account aan en wij helpen je graag bij je zoektocht!

Bijbaan Haghorst

Op zoek naar een bijbaan in de buurt van Haghorst, maar geen in om op het land of in de plaatselijke supermarkt te werken? Wij helpen je graag bij het zoeken van een leuke bijbaan bij jou in de buurt! Zo hebben wij een aantal leuke vacatures online staan in Hilvarenbeek. Heb je een scooter tot je beschikking? Dan kun je ook een stukje verder. Vul hieronder je maximale aantal kilometers in en vind de leukste bijbanen in de buurt van Haghorst!

Vacatures in Haghorst in verschillende sectoren

Woon je in Haghorst en ben je op zoek naar een baan? Dan raden wij aan om eens te kijken bij Hilvarenbeek of Oirschot. Daar hebben wij vaak leuke vacatures openstaan! Heb je een auto of scooter en vind je het niet erg om een stukje te rijden? Vergroot je kansen dan om eens te kijken bij de vacatures in Eindhoven of Tilburg. Succes!

 

Haghorst: wie wordt er dit jaar Nederlands kampioen gazonmaaien?


Haghorst is een klein dorpje, precies gelegen tussen Tilburg en Eindhoven. Haghorst is een ontginningsdorp en bestaat nog niet zo lang. Rond 1918 werd er namelijk geprobeerd om landbouwbedrijven te stichten op de grond waar nu Haghorst gevestigd is. Dat leidde echter tot weinig succes, omdat de verkeerde methoden werden gebruikt. In 1928 kwamen er nieuwe ontginners die wel de juiste technieken hadden. Ondertussen was ook in 1923 het Wilhelminakanaal voltooid. Dit allemaal bij elkaar zorgde voor een nederzetting die we vandaag de dag als Haghorst kennen.
 
Vandaag de dag wordt Haghorst nog steeds omgeven door weilanden en akkers. In de omgeving staat het dorp vooral bekend om het jaarlijks terugkerende evenement: “Haghorst’s Spektakel”. Hierbij zijn zo’n 600 vrijwilligers gemoeid. Tijdens dit evenement zijn er verschillende activiteiten: het Nederlandse kampioenschap gazonmaairacen, het Nederlands kampioenschap lakejump en het Brabants kampioenschap Dorps- en Stadsomroepers. Ook is Haghorst bekend om het Stuiterbal op carnavalsmaandag.

Bekijk alle vacatures