Vacatures Goirle

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Goirle? Kortom, wil jij gewoon werken in Goirle? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Goirle voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Goirle

Klaar met studeren en wil je fulltime aan de slag in de buurt van Goirle. Dan heb jij geluk! Want naast dat er een grote kans van slagen is op een baan in je eigen dorp, is het ook mogelijk om in Tilburg aan de slag te gaan. In beide gevallen zul je nooit langer dan een half uur onderweg zijn. Ideaal!

Parttime vacatures Goirle

Met een aantal bedrijventerreinen in de buurt, zul jij snel een leuke parttime baan in de buurt van Goirle gevonden hebben! Wij kennen je helpen aan een leuke parttime baan in de zorg, administratie, horeca, logistiek, marketing, financiën, magazijn, etc. Bekijk nu onze vacatures.

Bijbaan Goirle

Op zoek naar een leuke bijbaan in Goirle. Er zijn een hoop leuke en interessante bedrijven waar je 's weekends en in de vakanties aan de slag kunt gaan! Waar gaat jouw voorkeur uit? Lekker beunen met leeftijdsgenoten in de horeca of in een magazijn? Of wil je liever een bijbaan die aansluit op je studie? Bij JAM helpen wij jou aan een bijbaan waar jij naar op zoek bent en kun jij binnen de kortste keren werken in Goirle.

Vacatures in Goirle in verschillende sectoren

Aangezien Goirle een groot dorp is, is er ook voldoende werkgelegenheid. Zo kun je vaak meteen aan de slag in de plaatselijke supermarkt, in de horeca of in verschillende winkels. Ben je op zoek naar iets anders, zoals logistiek werk, kantoorwerk of wil je aan de slag in een magazijn? Meld je dan bij ons aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om te gaan werken in Goirle! Hieronder vind je alvast een greep van onze vacatures in de omgeving van Goirle.

 

Goirle: een stads dorp dat groot werd om haar kaatseballen


Goirle is een dorp in Noord-Brabant dat grenst aan de zuidkant van Tilburg. In 1997 zou het eigenlijk bij Tilburg gevoegd worden, maar er kwam zoveel protest uit Goirle dat het haar eigen gemeente is gestart, samen met het naastgelegen Riel. Toch zijn de meeste inwoners ondertussen in Tilburg gaan werken, wat Goirle een echt forensendorp maakt.
 
Goirle is een groot dorp met veel gezellige terrassen, restaurant, een wekelijkse markt en een overdekt winkelcentrum. Ook zijn er verschillende sportverenigingen, zoals voetbalclubs GSBW en VOAB, een volleybalclub, een hockeyclub en meer. Goirle heeft ook een eigen radiozender, Lokale Omroep Goirle, de oudste lokale omroep van Nederland.
 
Tijdens carnaval wordt Goirle omgedoopt tot Ballefruttersgat. Deze naam komt voort uit het feit dat Goirle vroeger nationaal bekend stond om haar kaatseballen, waarbij paardenhaar in de ballen werden gefrot. Vanuit Goirle werden ze geëxporteerd naar de rest van het land.

Bekijk alle vacatures