Vacatures Gemert

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Gemert? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Gemert voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Gemert

Klaar met je studie en klaar voor het werkende leven? Of ben jij al een tijdje fulltime aan de slag en gewoon op zoek naar iets nieuws? Fulltime vacaties in de omgeving van Gemert kun je onderaan deze pagina vinden. Online solliciteren doe je door je cv en motivatiebrief te uploaden. Daarna nemen wij altijd even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Succes en hopelijk kun je snel ergens aan de slag!

Parttime vacatures Gemert

Op zoek naar parttime vacatures in de omgeving van Gemert? Met de huidige economie en werkgelegenheid kunnen wij je goed helpen bij het vinden van een leuke parttime baan. Bekijk hieronder de vacatures op basis van jouw wensen en wie weet kan jij binnenkort al wel ergens beginnen!

Bijbaan Gemert

Woon jij in Gemert en wil je graag dicht bij huis blijven als het op een baan aankomt? Dat kan bij JAM! Bij ons ga je altijd aan de slag bij jou in de buurt. Met een gratis profiel kunnen wij meteen voor jou aan de slag gaan met het zoeken naar een bijbaan die past bij jouw wensen. In de tussentijd kun je ook zelf zoeken tussen onze vacatures. Solliciteren is makkelijk en snel gedaan met slecht één druk op de knop. Succes!

Vacatures in Gemert in verschillende sectoren

In Gemert zijn er redelijk wat winkels waar je naar binnen kunt lopen op zoek naar een baan. Ben je op zoek naar iets anders dan de supermarkt, horeca of detailhandel, zul je wellicht je horizon iets verder moeten verbreden. Heb je een auto of scooter tot je beschikking? Kijk dan ook eens in Veghel of Helmond! Daar zul je zeker slagen voor een baan die helemaal bij jou past.

 

Gemert: een dorp met historie en de grootste discotheek van Nederland


Gemert is een dorp, gelegen in de Peel in Noord-Brabant ten noorden van Helmond. De kern van Gemert is het Ridderplein, waar het gemeentehuis en een aantal café’s te vinden zijn. Ook het kasteel van Gemert is hier te vinden en iets meer naar het noorden ligt de kerk van Sint-Jans onthoofding. Er lopen verschillende straten naar het Ridderplein toe, waar een hoop gezellige winkels te vinden zijn.
 
Gemert is een dorp bomvol geschiedenis! Niet alleen de kerk en het kasteel dragen hieraan bij, maar ook verschillende kapelletjes, beelden, molens, kunstwerken en reliëfs in huizen. Zonder dat deze geschiedenis verloren is gegaan is Gemert redelijk verstedelijkt, waardoor het eigenlijk als centrum dient van alle omliggende dorpen.
 
Voor de jongeren staat Gemert het meest bekend om de “Time-Out”, de grootste discotheek van Nederland. De Time-Out heeft verschillende verdiepingen waar op allerlei verschillende soorten muziek gedanst kan worden. Wist je dat in de zaal “The Sub” zich de grootste lichtbol van de wereld bevindt? Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Bekijk alle vacatures