Vacatures Geldrop

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Geldrop? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Geldrop voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Geldrop

Heb je een tussenjaar en wil je fulltime gaan werken? Of heb je misschien al een studie gevolgd en wil je nu het werkveld in? Bekijk dan onze fulltime vacatures in regio Geldrop. Solliciteren doe je met een druk op de knop, dus een leuke baan ligt al snel binnen handbereik!

Parttime vacatures Geldrop

Op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Geldrop? Een greep uit onze parttime vacatures kun je vinden als je verder naar beneden scrolt. Klik op de branches die jou aanspreken, hoeveel uur in de week je beschikbaar bent en hoe ver van huis je maximaal zou willen werken. Zo blijven alle vacatures over die voldoen aan jouw wensen. Solliciteer makkelijk en snel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bijbaan Geldrop

Geld verdienen naast je studie en werken wanneer jij dat wilt? Dat klinkt niet verkeerd! Met een gratis account bij JAMwerkt ligt dit voor jou binnen handbereik. Benieuwd naar wat voor banen wij jou aan kunnen bieden in de omgeving van Geldrop? Bekijk de vacatures hieronder.

Vacatures in Geldrop in verschillende sectoren

Woon je in Geldrop en ben je op zoek naar een baan? In Geldrop zijn er redelijk wat banen als je niet al te ver wilt reizen. Ben je in het bezit van een auto en vind je het niet erg om een stukje te rijden, dan zijn steden en dorpen als Eindhoven, Helmond, Valkenswaard en Nuenen ook interessant om eens een kijkje te nemen. Zo vergroot je je kans op een leuke baan enorm!

 

Geldrop: een bruisend dorp met een eeuwenoude geschiedenis

Geldrop is een plaats in Noord-Brabant, ten zuidoosten van Eindhoven, en wordt doorsneden door de Kleine Dommel en de spoorlijn Eindhoven – Weert. In het midden van Geldrop ligt het “kasteel van Geldrop”, een prachtig icoon van het dorp. Historische bronnen over dit kasteel gaan terug tot 1340, maar vermoedelijk is het pand nog ouder. Om het kasteel is een prachtige Engelse tuin aangelegd, die vrij toegankelijk is voor fietsers en wandelaars. Een echte aanrader!
 
In Geldrop is er vandaag de dag voldoende werkgelegenheid. Er bevinden zich meerdere bedrijventerreinen waar lichte industrie plaatsvindt. Grote namen als DAF, Van Gansewinkel en Peijnenburg zijn in en rondom Geldrop terug te vinden. Vroeger was de textielnijverheid eeuwenlang een hoofdbron van inkomsten voor Geldrop. Daar is vandaag de dag, naast het weverijmuseum, nog maar weinig van terug te vinden.
 
Geldrop kent een gezellig centrum waar de belangrijkste winkels en supermarkten te vinden zijn. Tijdens de Geldropse Avondvierdaagse is het hier altijd druk! Dit evenement wordt sinds 1963 elk jaar gevierd en is uitgeroepen tot het hoogst gewaardeerde evenement van de gemeente.

Bekijk alle vacatures