Vacatures Esbeek

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Esbeek? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Esbeek voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Esbeek

Diploma op zak en klaar om volle bak aan de slag te gaan? In de buurt van Esbeek is een hoop werkgelegenheid te vinden, zowel in de verschillende dorpen en bedrijventerreinen van de Kempen als in de grotere stad Tilburg. Jij kunt alle kanten op en met dit voordeel zal een fulltime baan voor jou binnen handbereik liggen!

Parttime vacatures Esbeek

Studeer je nog en ben je daarnaast op zoek naar een parttime baan om je studie te bekostigen? Of ben je afgestudeerd maar nog niet klaar om fulltime aan de slag te gaan? In de buurt van Esbeek zijn mooie bedrijven gevestigd die altijd op zoek zijn naar parttime versterking van hun team. Bekijk de vacatures onderaan deze pagina en filter op basis van wat je precies zoekt!

Bijbaan Esbeek

Woon jij nog in het heerlijke Esbeek en wil je aan de slag bij een bijbaan in de buurt? Wij willen je graag helpen om binnen te komen bij bedrijven, waar je in eerste instantie misschien niet aan dacht. Zo kan jij alvast proeven hoe het is om op kantoor te werken, of in de logistiek, of welke andere branche je ook leuk vindt!

Vacatures in Esbeek in verschillende sectoren

In 1980 kreeg Esbeek een nieuwbouwwijk en een nieuw bedrijventerrein, waar vandaag de dag een hoop bedrijven te vinden zijn. Aan werk in en rondom Esbeek dus geen gebrek. Bekijk hieronder alle vacatures die wij op dit moment online hebben staan! Je kunt ook eens naar onze vacatures in Hilvarenbeek kijken, om je kansen op een leuke baan wat groter te maken.

 

Esbeek: hoe kleiner het dorp, des te groter de hechtheid


Esbeek is een dorpje in Noord-Brabant en behoort tot de gemeente Hilvarenbeek. Esbeek ligt op de rand van een akkercomplex, nabij het spruitenstrooompje. In de omgeving zijn prachtige akkers, vennen en uitgestrekte bos- en natuurgebieden te vinden. Ook is er nog een oude trambaan te vinden, waar aan het eind van de 19e eeuw een stoomtram overheen reed van Tilburg naar Poppel.
 
Esbeek kreeg in 1980 een nieuwbouwwijk en een nieuw bedrijventerrein, waar vandaag de dag een hoop bedrijven te vinden zijn. Aan werk in en rondom Esbeek dus geen gebrek.
 
Esbeek bestaat uit een zeer hechte gemeenschap. Zo is in 2007 gezamenlijk met alle bewoners van het dorp de plaatselijke dorpscafé overgenomen om te voorkomen dat deze definitief zou moeten sluiten. Het café is nu dus een gezamenlijk eigendom. Dit was mogelijk omdat zo’n 500 buurtbewoners geld in de aandelen hebben gestoken, subsidie en een gunstige regeling hebben kunnen regelen.

Bekijk alle vacatures