Vacatures Erp

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Erp? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Erp voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Erp

Op zoek naar fulltime vacatures in de buurt van Erp? Met een groot werkgelegenheidscentrum als Veghel om de hoek, zijn er genoeg mooie bedrijven om binnenkort aan de slag te gaan. Vacatures in de buurt van Erp kun je hieronder vinden. Moeite met het vinden van een fulltime baan die bij jou past? Wij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van een passende baan.

Parttime vacatures Erp

Woon jij in Erp en ben je op zoek naar een parttime baan? Wij bij JAM zijn gespecialiseerd in werk in de dorpen in Zuid-Oost Brabant! Vind hieronder alvast alle vacatures in de omgeving van Erp. Zit er momenteel niets bij waar je naar op zoek bent? Dan helpen we je graag persoonlijk bij het vinden van een passende parttime baan!

Bijbaan Erp

Op zoek naar een bijbaan in de buurt van Erp? Met onze lokale betrokkenheid ben je bij ons aan het juiste adres! Dat betekent dat we ten alle tijden garanderen dat jij dicht bij huis aan de slag kunt! Zo sta jij nooit voor onaangename verrassingen

Vacatures in Erp in verschillende sectoren

Woon jij in Erp en ben je op zoek naar werk? Bekijk dan hieronder de vacatures in de buurt van Erp! Zit er niets tussen waar je naar op zoek bent? Bekijk dan eens onze vacatures in Veghel. Dat zal je kans op een baan enorm doen vergroten.

 

Erp: een dorpje in het hart van de Meierij


Erp is een dorp in Noord-Brabant en valt onder de gemeente Meierijstad. Erp is altijd een redelijk groot dorp geweest, waarvan het centrum altijd werd gekenmerkt door de kerk. Een historicus uit het begin van de 19e eeuw omschreef Erp als volgt:
 
‘Het is een groot echter geen schoon dorp, wyl er de huizen zeer verspreid liggen, en men treft er behalven het Raad- of Gemeentehuis weinig aanmerkenswaardig aan.’
 
Naast verschillende woonwijken kent Erp een aantal grote bedrijven die vrijwel allemaal werkzaam zijn in de veehouderij. Een van de bekendste is de Fransen-Gerrits Groep, een bedrijf dat drink- en voedersystemen produceert. Daarnaast heeft Erp een prachtige omgeving, waar rivier de Aa doorheen stroomt. Dit levert prachtige plaatjes op tijdens zonsop- en ondergang.

Bekijk alle vacatures