Vacatures Eindhoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Eindhoven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in gemeente Eindhoven voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij binnenkort ook heerlijk werken in Eindhoven!

Fulltime vacatures Eindhoven

Pas afgestudeerd op het MBO, HBO of WO en op zoek naar een vacature voor je eerste fulltime baan? Of ben je al wat langer aan het werk en op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in Eindhoven? Bij ons zit je goed als je op zoek bent naar een fulltime vacature in de regio Eindhoven! Scrol snel verder naar beneden, pas de filters aan op jouw wensen en vind snel de baan die bij jou past.

Parttime vacatures Eindhoven

Of je nou op zoek bent naar een baan voor 16 of 24 uur in de week, ook als je op zoek bent naar parttime vacatures in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres. Eindhoven is een grote stad die veel verschillende vacatures te bieden heeft in allerlei verschillende sectoren. Kijk onderaan deze pagina voor de vacature die wij op dit moment open hebben staan in en rondom Eindhoven en filter de vacatures op basis van jouw wensen.

Bijbaan Eindhoven

Zit je nog op school en wil je graag wat extra geld verdienen om je studie, kamer of avondjes uit te financieren? Meld je dan gratis aan bij ons op de website en wij gaan samen met jou op zoek naar een leuke bijbaan die past bij je wensen (en studie). Alvast een voorproefje wat we te bieden hebben? Bekijk hieronder een greep uit onze vacatures in Eindhoven.

Vacatures in Eindhoven in verschillende sectoren

Wat betreft werk is er voor ieder wat wils in Eindhoven. Door het enorm toenemen van verschillende restaurants en barren is er altijd vraag naar horecapersoneel. Met ASML en Philips om de hoek zijn er veel technische vacatures en wordt er altijd gezocht naar universitair afgestudeerd personeel. Ook zijn er genoeg kleine start-ups die op zoek zijn naar personeel voor op kantoor, in alle denkbare richtingen en branches. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om te werken in Eindhoven. Ook wij bieden vacatures gemeente Eindhoven in verschillende sectoren. Bekijk de vacatures van JAM per branche:

 

Eindhoven: the city of light

Eindhoven ligt in Noord-Brabant en staat ook wel bekend als de “Lichtstad”, omdat het internationale bedrijf Philips hier opgericht en nog steeds gevestigd is. Ook tijdens carnaval herhaalt de geschiedenis zich door Eindhoven om te dopen in “Lampegat”. Voor de rest van Nederland staat Eindhoven bekend als "Eindhoven de gekste!".
 
In Eindhoven is werkelijk van alles te vinden: van grote winkelstraten tot pleintjes, van nieuwbouw tot groene parken, van musea tot bioscopen en ga zo maar door. Allerlei verschillende horecazaken schieten als paddestoelen uit de grond, Strijp S is hot met haar kleinere zaakjes, vintage winkeltjes en kleinschalige evenementen en ’s nachts wordt er tot de vroege uurtjes gefeest op Stratumseind. Allerlei verschillende evenementen, zoals Dutch Design Week, GLOW en de PSV wedstrijden zorgen ervoor dat er altijd wel iets te beleven is.
 
Met een groot aantal middelbare scholen, de Fontys en TU/e is Eindhoven een heerlijke stad voor jongeren en studenten. Ook zijn er steeds meer expats en internationale studenten te vinden in Eindhoven, waardoor de binnenstad altijd een gezellige mengeling van culturen is. Ook voor gezinnen en ouderen zijn er genoeg voorzieningen en activiteiten, wat de stad aantrekkelijk maakt voor jong en oud.

Bekijk alle vacatures