Vacatures Eersel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Eersel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Eersel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Eersel

Zin om fulltime ergens aan de slag te gaan of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe werkplek? In en rondom Eersel zijn veel diverse bedrijven te vinden waar je binnen no-time aan de slag kunt gaan. Lees hieronder een aantal nieuwe vacatures uit regio Eersel of neem even contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Parttime vacatures Eersel

Op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Eersel? Wij bij JAM zijn gespecialiseerd in het vinden van werk in de Kempen. Met ons grote netwerk kunnen wij jou binnen no-time helpen aan een leuke parttime baan bij jou in de buurt. Benieuwd naar onze vacatures? Die vind je als je verder naar beneden scrolt!

Bijbaan Eersel

Ga je nog naar school en woon je in Eersel? Dan is het fijn om een bijbaantje te hebben die dicht bij jou in de buurt is. Bij JAM regelen wij makkelijk en snel een leuke bijbaan voor jou in de buurt. Geef aan waar je interesses liggen en misschien kun je volgende week al wel ergens aan de slag!

Vacatures in Eersel in verschillende sectoren

 

Eersel: De parel van de Kempen

Eersel is een dorp en gemeente in de Kempen, gelegen ten zuidwesten van Eindhoven. Eersel, ook wel “de parel van de Kempen” genoemd, behoort samen met zeven andere dorpen in de Kempen tot de Acht zaligheden. Ben je benieuwd naar de geschiedenis van deze dorpen in de Kempen? Dan kun je in Eersel terecht bij het streekmuseum “De Acht Zaligheden”.
 
Eersel staat voornamelijk bekend om haar sfeervolle markt, waar het altijd (en vooral als de zon schijnt) gezellig druk is. De markt van Eersel is in 1967 uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht, om te zorgen dat het authentieke karakter van het dorp behouden blijft. Aan de Markt zijn verschillende restaurants, café’s en een ijssalon te vinden. Deze ijssalon heeft al verschillende prijzen gewonnen en verkoopt het lekkerste Italiaanse schepijs in de regio.
 
Sinds 1900 kwam in Eersel de sigarenindustrie op en vandaag de dag is het dorp nog steeds een van de grootste sigarenexporteurs van Nederland. Ook wereldwijd neemt Eersel een dominante positie in wat betreft sigaren. De bekendste fabriek is die van Henri Wintermans.

Werken in Eersel

Woon je in Eersel en ben je op zoek naar een baan dicht bij huis? Bekijk hieronder dan al onze vacatures in Eersel! Heb je een auto tot je beschikking en vind je het niet erg om een stukje te rijden naar je werk? Bekijk dan ook eens onze vacatures in het naastgelegen Bergeijk, Hapert, Valkenswaard of in de stad Eindhoven.

Bekijk alle vacatures