Vacatures Eerde

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Eerde? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Eerde voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Eerde

Woon jij in Eerde en ben je op zoek naar je eerste fulltime baan? Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passende baan! Maak gebruik van ons netwerk door een startersprofiel aan te maken en jezelf zichtbaar te maken voor alle aangesloten bedrijven of bekijk hieronder alvast de openstaande fulltime vacatures in de Meierijstad.

Parttime vacatures Eerde

Parttime aan de slag in de buurt van Eerde? Dat kan via jongerenarbeidsmarkt! Wij kunnen je helpen bij het vinden van tijdelijke parttime opdrachten of een vaste parttime baan bij een leuk bedrijf. bekijk hieronder een greep uit onze parttime vacatures.

Bijbaan Eerde

Op zoek naar een leuke bijbaan dichtbij huis? Dan willen wij je graag helpen bij het vinden van een vaste of flexibele bijbaan! Bekijk hieronder in welke branche je graag zou willen werken en hoeveel uur in de week je beschikbaar bent. Solliciteren doe je met slechts één druk op de knop!

Vacatures in Eerde in verschillende sectoren

Woon jij in Eerde en ben je op zoek naar een baan? Dan is het het meest voor de hand liggend om op zoek te gaan naar een baan in Veghel. De werkgelegenheid is hier namelijk enorm, gezien de bedrijventerreinen en het bruisende centrum. Daarnaast ligt Veghel niet ver weg en is het ook op de fiets goed en snel te bereiken. Heb je een auto en vind je in Veghel niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Schijndel en Sint-Oedenrode.

 

Eerde: onderdeel van Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode?


Eerde is een dorp in de gemeente Meierijstad en bevindt zich in het nationaal Landschap “het Groene Woud”. Wist je dat Eerde het oudste kerkdorp in de gemeente Veghel is? Dorpjes als Zijtaart en Mariaheide zijn beide redelijk jonge dorpen, terwijl Eerde in de 15e eeuw al wordt genoemd.
 
Het dorp lag toen (en nu nog steeds) precies tussen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode, waardoor er zich vreemde situaties voordeden. Eerde en de dorpen daaromheen waren namelijk als een lappendeken verdeeld onder het gezag van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Zo maakten de inwoners van Eerde gebruik van diensten en had het plichten naar alle drie de dorpen. Dit zorgde toentertijd voor vreemde situaties en ruzies bij welk dorp Eerde nu echt hoorde.
 
Vandaag de dag is Eerde een prachtig klein dorpje, dat van Veghel wordt gescheiden door de A50. Desondanks ligt Veghel binnen handbereik en zijn op die manier alle voorzieningen aanwezig.

Bekijk alle vacatures