Vacatures Duizel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Duizel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Duizel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Duizel

Lekker aan de slag met een fulltime baan in of in de buurt van Duizel? Met JAMwerkt ligt een baan dichterbij dan je denkt. We hebben een groot netwerk in de Kempen opgebouwd, waardoor we jou goed en snel kunnen helpen aan een fijne fulltime job in de buurt!

Parttime vacatures Duizel

Op zoek naar een parttime baan en wil je ook nog het liefst lekker in de buurt aan de slag? Vind je nieuwe baan bij ons op de website! Onderaan deze pagina zijn onze vacatures weergegeven die je op basis van jouw voorkeuren kunt filteren. Ook solliciteren doe je makkelijk en snel met slechts één druk op de knop!

Bijbaan Duizel

Woon jij in Duizel en ben je op zoek naar een gezellige en goed betaalde bijbaan? Dat kan! Bij JAM verdien je altijd meer dan het minimumloon en je kunt ook nog eens aan de slag bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Zoek dus niet langer en laat je gegevens bij ons achter, zodat we je meteen kunnen helpen bij het vinden van een leuke bijbaan!

Vacatures in Duizel in verschillende sectoren

Woon je in Duizel en ben je op zoek naar een baan? Dan raden wij aan om op zoek te gaan in de naastgelegen dorpen, zoals Eersel en Hapert. Bekijk de leukste vacatures in deze dorpen hieronder en solliciteer direct!

 

Duizel: een klein dorp met een wereldwijde sigarenexport


Duizel is een dorp in Noord-Brabant, gelegen tussen Eindhoven en de Belgische grens, en wordt omringd door grote bedrijventerreinen in Hapert en Eersel. Voor Duizel is de sigarenindustrie erg belangrijk. De fabrieken van Wintermans en Agio zijn hier een bekend voorbeeld van. De productie van de sigaren zelf vindt vandaag de dag grotendeels in België plaats, maar het hoofdkantoor van Agio en de vervaardiging van de sigarenmachines zijn nog altijd in Duizel te vinden.
 
Duizel zelf kent geen echt centrum of een markt, dus de belangrijke boodschappen worden in het naastgelegen Eersel gehaald. Eersel is makkelijk op de fiets of met de auto te bereiken, dus een gezellig centrum, terrasjes, winkels en de supermarkt is alsnog binnen handbereik!
Bekijk alle vacatures