Vacatures Drunen

Op zoek naar een baan in Drunen? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Wij hebben een groot aantal vacatures in Drunen, zo kan je bij ons terecht als je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie! Hieronder staan onze huidige vacatures:

Fulltime vacatures Drunen

Ben jij net klaar met je opleiding en klaar om een goede start op de arbeidsmarkt te maken? Of heb je momenteel al een vaste baan maar ben je op zoek naar ander werk? Maak die stap samen met JAM! Wij hebben diverse fulltime vacatures in Drunen en omgeving online staan waardoor we je snel aan een (nieuwe) fulltime baan kunnen helpen!

Parttime vacatures Drunen

Ga jij momenteel naar school of heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf maar zou je graag nog wat bij willen verdienen met een parttime baan? Ook daarmee kunnen wij je helpen! Met ons uitgebreide aanbod van parttime banen zit er altijd wel iets bij wat bij je past, neem gerust een kijkje tussen onze parttime vacatures in Drunen.

Bijbaan Drunen

JAM heeft momenteel ook veel leuke bijbaan vacatures in Drunen open staan. Zo kan je lekker aan de slag als het jou uit komt en hoef je nooit ver te reizen voor je werk. Door een gratis profiel aan te maken op onze website kijken we samen wat voor baantjes het beste bij jou passen. Je bent slechts een paar muisklikken verwijdert van een hele leuke bijbaan!

De leukste vacatures in Drunen in een sector die jou aanspreekt

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel naar je werk gaat. We laten je daarom helemaal zelf bepalen in welke sector je aan de slag wil gaan. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om in een sector te werken die aansluit bij je studie, of gewoon een sector waar je altijd al nieuwsgierig naar bent geweest. Hieronder vind je alle sectoren waarin wij actief zijn in Drunen:


Drunen heeft meer te bieden dan alleen maar werk

Met een groot industrieterrein en een centrum waar alles op loopafstand vindbaar is, biedt Drunen natuurlijk talloze mogelijkheden om te werken. Maar als je denkt dat je alleen maar voor werk in Drunen kan zijn, heb je het helemaal mis. Het levendige Drunense centrum biedt vermaak voor jong en oud. Het centrum kent een grote diversiteit aan bedrijven waardoor je hier terecht kan voor een kopje koffie, de boodschappen, maar ook voor nieuwe kleren. Waar Drunen nationale bekendheid mee vergaart is ‘de Sahara van Brabant’, ofwel de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied van ruim 3500 ha biedt voor iedere natuurliefhebber de mogelijkheid om dagen rond te wandelen of fietsen en zo te genieten van de mooiste flora en fauna van Brabant.  

Bekijk alle vacatures