Vacatures Dongen

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Dongen? Dan eindigt je zoektocht hier! Alle openstaande vacatures in Dongen die wij hebben, kan je hieronder vinden.

Fulltime vacatures Dongen

Ben jij net klaar met school of heb je al een baan maar ben je op zoek naar iets anders? Wij helpen je met liefde en plezier op weg! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het helpen van jongeren, studenten en starters met als doel om hen een goede start op de arbeidsmarkt te laten maken. Ongeacht je leeftijd, diploma’s of ervaring, we hebben altijd wel een fulltime vacature in de buurt van Dongen die goed bij jou past. Door de filter kan je nu nog gerichter zoeken, zodat je alleen vacatures te zien krijgt die aansluiten bij jouw wensen.

Parttime vacatures Dongen

Dongen ligt tussen drie steden in en er is daarom ook een overschot aan vacatures in je regio. Wij halen de vacatures er tussenuit die speciaal geschikt zijn voor jongeren, studenten en starters, zodat alles wat we aanbieden aansluit bij jou! Ook voor parttime vacatures in Dongen kan je eens een kijkje nemen op onze website. Vind je niet wat je zoekt? Meld je dan eenvoudig gratis aan en wij gaan voor je op zoek!

Bijbaan Dongen

Wil jij naast je opleiding ook lekker bijverdienen en werkervaring op doen? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij hebben een netwerk van meer dan 1.000 bedrijven en helpen je graag aan een goede start op de arbeidsmarkt. Door je gratis bij ons in te schrijven kan je solliciteren op de openstaande vacatures. Kom gezellig eens een kop koffie drinken en we kijken naar je wensen om je zo aan de perfecte bijbaan in Dongen te koppelen!

Jouw baan, jouw keuze: bepaal zelf in welke sector je aan de slag wil gaan!

Wij zijn al sinds 2012 bezig met het verzamelen van vacatures voor jongeren, studenten en starters. Zo hebben wij een intensieve relatie opgebouwd met veel diverse bedrijven waardoor we als eerste benaderd worden bij een openstaande vacature. Wij zijn dan ook de partij waar je moet zijn als je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime of fulltime baan in Dongen. Ben je bereid om wat verder te reizen voor je werk? Ook dan hebben wij talloze vacatures open staan op onze website.

Dongen: een dorp met veel mogelijkheden

Tussen Tilburg, Breda en Oosterhout in vind je Dongen. Een klein plaatsje met iets minder dan 10.000 inwoners. Dat het klein is, wil echter niet zeggen dat er niets te beleven is. Met een ruim aanbod aan winkels is er altijd wel leven op straat. Ook in de zomer worden er verschillende festivals als X-citement Festival en Oranjeparkfestival georganiseerd. Voor wie liever wat verder kijkt, bevinden De Efteling en Safaripark de Beekse Bergen op fietsafstand van het dorp.

Bekijk alle vacatures