Vacatures Dommelen

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Dommelen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Dommelen voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Dommelen

Woon je in Dommelen en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan zit je goed bij JAM. Wij hebben fulltime vacatures online staan in allerlei verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan in de horeca of logistiek of in de richting van financiën of marketing. Bekijk onderaan deze pagina alle openstaande vacatures van dit moment in en rondom Dommelen.

Parttime vacatures Dommelen

Op zoek naar parttime vacatures? Wij hebben verschillende vacatures open staan voor 16, 24 of 32 uur in de week. Scrol voor een greep uit onze vacatures verder naar onderen en filter alle vacatures op basis van jouw wensen en aantal uren dat je wilt gaan werken.

Bijbaan Dommelen

Woon jij in Dommelen en ga je nog naar school? Of je nog op de middelbare school zit of al aan het studeren bent, dat maakt voor ons niets uit! Wij hebben jou een hoop leuke bijbanen te bieden in de omgeving van Dommelen. Zo kan je altijd dicht bij huis aan de slag.

Vacatures in Dommelen in verschillende sectoren

Dommelen is redelijk klein en het zoeken van een baan in dit dorp wordt dan ook erg lastig. In Valkenswaard zijn daarentegen genoeg vacatures te vinden in verschillende branches. Op het industrieterrein zijn banen te vinden in de techniek, logistiek, productie, magazijn of kantoorwerk. In het centrum van Valkenswaard kun je terecht voor een leuke horecabaan. Ook is het mogelijk om in de zorg, detailhandel of schoonmaak te werken. Ben je benieuwd naar alle openstaande vacatures in de buurt van Dommelen? Scrol dan naar beneden:

 

Dommelen: een klein dorp met een groot biermerk

Dommelen is een dorp in de gemeente Valkenswaard. Dommelen ontleent haar naam aan de rivier de Dommel, waaraan de watermolen gelegen is. Dommelen staat bekend om de daar gelegen Dommelsch brouwerij, dat onder het internationale concern AB Inbev valt. Aan de kerk in het centrum grenst een plein waar tijdens feestdagen genoeg gevierd wordt: van rommelmarkten tijdens Koningsdag tot aan de carnavalsoptocht en de jaarlijks terugkerende kermis.
 
Voor restaurants, wat grotere winkels en uitgaansgelegendheden, kun je lekker op de fiets naar Valkenswaard. In het centrum van Valkenswaard kun je winkelen, er zijn verschillende restaurants en andere horecazaken te vinden en ook het uitgaansleven gaat hier tot de vroege uurtjes door. Dit uitgaansleven wordt ook nog eens gestimuleerd door een tal van evenementen die gedurende het jaar plaatsvinden, zoals de Bloemencorso, het internationale Vogelverschrikkersfestival, de jaarlijks terugkerende kermis en natuurlijk carnaval.

Bekijk alle vacatures