Vacatures Diessen

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Diessen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Diessen voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Diessen

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de omgeving van Diessen? Bij JAM helpen wij jou aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Bekijk onze openstaande fulltime vacatures in de omgeving van Diessen of maak gebruik van ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven door gratis een startersprofiel aan te maken.

Parttime vacatures Diessen

Woon jij in (de omgeving van) Diessen en ben je op zoek naar een nieuwe parttime functie? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke parttime baan die bij je past! Solliciteer vrijblijvend op vacatures die je aanspreken of laat ons jou helpen bij het vinden van die ideale parttime baan!

Bijbaan Diessen

Woon je in Diessen en wil je graag in de buurt aan de slag? Je kunt bij ons terecht voor flexibele en vaste bijbanen. Ben je geïnteresseerd in de horeca, zorg, financiën of misschien tuinbouw? We hebben leuke bijbanen in allerlei verschillende branches! 

Vacatures in Diessen in verschillende sectoren

Woon jij in Diessen en ben je op zoek naar een leuke baan in de buurt? Bekijk dan hieronder de vacatures die wij op dit moment open hebben staan in en rondom Diessen. Het is ook mogelijk om eens bij de vacatures in Hilvarenbeek te kijken. Heb je je diploma op zak en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bekijk dan ook eens onze openstaande functies in Tilburg.

 

Diessen: de plek van het heiligdom van Hercules, of toch niet…?


Diessen is een dorp in Noord-Brabant, gelegen in de gemeente Hilvarenbeek. Wist je dat Diessen genoemd is naar de rivier De Dieze die er stroomt? Tegenwoordig heet dit riviertje de Reusel.
 
Al duizenden jaren geleden werd er op deze grond, dat nu Diessen heet, geleefd. Er zijn namelijk archeologische vondsten gedaan die afstammen uit 700 voor Christus, dus tijdens de vroege IJzertijd! Ook in de Romeinse tijd was Diessen niet heel onbelangrijk. De godheid Hercules Deusoniensis werd hier namelijk vereerd. Hij was waarschijnlijk een versmelting van Hercules en een andere inheemse godheid. Er wordt beweerd dat het heiligdom waarin deze godheid werd vereerd, onder de kerk zou liggen, maar dat is helaas nog nooit aangetoond.
 
Diessen beschikt vandaag de dag over een aantal kleine winkels en gezellige terrassen. Hier is het als de zon schijnt altijd gezellig druk. Ook is er een grote korfbalvereniging aanwezig, waar na de wedstrijden in het weekend nog altijd gezellig een biertje wordt gedronken.

Bekijk alle vacatures