Vacatures Casteren

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Casteren? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Casteren voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Casteren

Woon je in Casteren en ben je op zoek naar een fulltime functie? Misschien niet in je dorp zelf, maar zeker in de omgeving zijn er genoeg leuke bedrijven te vinden! Een hoop van deze bedrijven zijn bij ons aangesloten, waardoor wij snel leuke kennismakingsgesprekken voor je kunnen regelen. Interesse? Scrol dan verder!

Parttime vacatures Casteren

Woon je in Casteren en wil je parttime aan de slag? Bekijk dan nu onze parttime vacatures onderaan deze website. Het vinden van een leuke baan die je op basis van de verschillende filters. Zo zie jij alleen de vacatures die voor jou interessant zijn!

Bijbaan Casteren

Ben je op zoek naar een bijbaan en woon je in Casteren? In de omgeving van Casteren zijn een hoop dorpen met leuke bijbanen te vinden. Een overzicht van al deze leuke bijbanen vind je als je naar beneden scrolt!

Vacatures in Casteren in verschillende sectoren

Zoals hierboven beschreven is Casteren het op één na kleinste dorp in de gemeente Bladel. Hierdoor zijn er naast agrarisch werk weinig andere banen te vinden. Kijk daarom eens naar onze vacatures in het nabijgelegen Hapert en Bladel. Heb je een auto tot je beschikking en wil je aan de slag in een grotere stad? Kijk dan eens in Tilburg of Eindhoven. Genoeg kansen voor een leuke baan!

 

Casteren: waar de hit “ik moet zuipen” tot leven werd geroepen!

Casteren is een dorp gelegen in de Kempen, Noord-Brabant. Casteren telt ongeveer 1000 inwoners en is daarmee het op één na kleinste dorp van de gemeente Bladel. Weet je waar de naam Casteren vandaan komt? Er bestaat een legende waaruit blijkt dat Julius Ceasar met zijn troepen tijdens zijn opmars door de Kempen in Casteren uitkwam. Ceasar koos ervoor om een “castra”, Latijn voor legerplaats, in te richten op de plaats waar nu het dorp Casteren gelegen is en zo komt het dorp aan haar naam.
 
Casteren heeft een eigen voetbalclub “RKVV Casteren”, waar elke zondag tegen andere teams uit de Kempen wordt gespeeld. Een gezellige zondagmiddag, waar lekker gesport en gelachen wordt. In Casteren wordt tijdens Carnaval ook flink gefeest en niet zonder reden: één van de leden van de Partyfreaks komt namelijk uit het dorp. De Partyfreaks staan in heel Nederland bekend om hun hit “Ik moet zuipen”. Deze single is niet alleen te horen tijdens carnaval, maar ook tijdens bijvoorbeeld voetbalwedstrijden op eredivisie-niveau. Wij zijn benieuwd naar de volgende hit!

Bekijk alle vacatures