Vacatures Boskant

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Boskant? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Boskant voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Boskant

Wil jij fulltime aan de slag en ben je op zoek naar vacatures in de omgeving van Boskant? Dan hopen wij dat je in het bezit bent van een auto of een ander vervoermiddel, want het vinden van een fulltime functie in Boskant zelf zal erg lastig gaan worden! Als er gekeken wordt naar de omgeving, zal er een grotere kans van slagen zijn! Wij willen graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden kijken.

Parttime vacatures Boskant

Voor parttime vacatures geldt helaas hetzelfde. Wij helpen jou echter graag bij het vinden van een passende parttime functie in de omgeving van Boskant. Wat dacht je van Best, Sint-Oedenrode of Schijndel? In één van deze dorpen heb jij zeker een kans van slagen met ons aan je zijde!

Bijbaan Boskant

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Wij helpen je graag bij het zoeken van een leuke bijbaan die aansluit bij jouw wensen en studie in de buurt van Boskant. Hieronder vindt je de dichtstbijzijnde vacatures. Als er niets tussen zit helpen wij je alsnog graag persoonlijk verder. Maak dan even een account aan op de website!

Vacatures in Boskant in verschillende sectoren

Woon jij in Boskant? Dan is de kans op het vinden van een baan in dit dorp erg klein als je niet geïnteresseerd bent in de agrarische sector. Het is uiteraard wel mogelijk om in Best, Sint-Oedenrode, Liempde of Boxtel aan de slag te gaan. Heb je nog geen rijbewijs? Kijk dan of het mogelijk is om vervoer te regelen! Heb je een scooter of auto tot je beschikking? Dan zijn deze dorpen goed te bereiken via de doorgaande wegen!

 

Boskant: een klein dorpje in de Meierij met een internationaal erkend bedrijf


Boskant is een klein dorpje in de gemeente Meierijstad in Noord-Brabant. Het is voornamelijk een agrarisch dorp met een prachtige omgeving. Ondanks de grootte van het dorpje, wordt Boskant internationaal erkend door de boomkwekerij Van den Berk. Deze boomkwekerij is namelijk één van de grootste van Europa!
 
Boskant is ondanks haar prachtige omgeving niet slecht bereikbaar, want het is namelijk gelegen aan de doorgaande weg van Best naar Sint-Oedenrode. Het dorp bestaat eigenlijk alleen uit woningen. Als je houdt van een rustige omgeving, dan is dit the place to be! Voor boodschappen, winkelen of een gezellig terrasje pikken, zijn de inwoners genoodzaakt naar Best of Sint-Oedenrode te rijden.

Bekijk alle vacatures