Vacatures Bladel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Bladel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Bladel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Bladel

Toe aan een nieuwe uitdaging of klaar om die eerste stap in het werkveld te zetten in de buurt van Bladel? Wij helpen jou graag bij een goede start van jouw carrière. Ook buiten Bladel hebben wij een hoop vacatures, kijk dus goed rond op onze website en vind jouw droombaan. Onderaan deze pagina kun je een hoop leuke fulltime vacatures vinden. En of je nou wel of geen diploma hebt, bij ons kun je altijd aan de slag! Er zit voor iedereen wel een geschikte vacature tussen. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende baan!

Parttime vacatures Bladel

Woon je in Bladel en ben je op zoek naar een parttime baan dicht bij jou in de buurt? Wij hebben een hoop leuke vacatures in de Kempen! In welke branche wil je graag aan de slag, hoeveel uur per week ben je beschikbaar en hoe ver van Bladel wil je maximaal reizen? Filter onderaan deze pagina alle vacatures op basis van jouw wensen en vind snel de baan die bij je past! Als je niet kan kiezen tussen alle vacatures in Bladel, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Bijbaan Bladel

Op zoek naar een bijbaan voor naast je studie of naast school? Dat kan via JAMwerkt! Wij hebben een hoop leuke en interessante connecties in en rondom Bladel, waardoor wij jou snel kunnen helpen aan een leuke bijbaan. Of je nou op zoek bent naar werken met leeftijdsgenoten in de horeca of in een magazijn, of als je op zoek bent naar een bijbaan die meer aansluit bij je studie. Voor iedereen zit er wel een leuke vacature bij. Kan je niet kiezen tussen ons grote aanbod aan vacatures? Wij willen je graag helpen!

Vacatures in Bladel in verschillende sectoren

De roots van JAM liggen in Bladel, de plek waar het in 2012 allemaal begon. Sindsdien hebben wij veel connecties op kunnen bouwen in en rondom de Kempen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in Bladel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een hoop leuke vacatures online! Vind je het niet erg om wat verder van huis te werken? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Reusel of Hapert.

 

Bladel: waar het voor JAM in 2012 allemaal begon…


Bladel is een gezellig dorp in Noord-Brabant, gelegen tussen de stad Eindhoven en de Belgische grens. Het is een typisch Kempisch dorp, waar iedereen elkaar kent, alle jongeren naar dezelfde middelbare school gaan (de 'Pius X') en waar jaarlijks op het tweede weekend na 15 augustus 'Blaal Kermis' wordt georganiseerd. De Markt wordt dan omgetoverd in een groot feestplein met attracties, waar letterlijk iedereen uit Bladel samen komt.
 
Bladel kent een gezellig, modern centrum met Marktstaete als eyecatcher. Het dorp bezit niet veel oude gebouwen, waardoor het redelijk verstedelijkt aan doet. De twee belangrijkste kernen van Bladel, de Markt en de omgeving van de katholieke Sint-Petrus' Bandenkerk, worden met elkaar verbonden door een gezellige winkelstraat. Hier zijn verschillende bekende ketens, maar ook leuke boetiekjes te vinden.
 
De omgeving van Bladel wordt gekenmerkt door prachtige landschappen, weilanden en bossen. Via leuke wegen rijdt je door de natuur van dorp naar dorp in de Kempen. Gezellig om op een zonnige zondagmiddag van terras naar terras te hoppen!
Bekijk alle vacatures