Vacatures Best

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Best? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Best voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Best

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wil het tot nu toe nog niet zo goed lukken? Wij hebben een hoop leuke vacatures in Best en in de dorpen daaromheen! Zo hoef jij dus niet per se naar Eindhoven om aan een leuke baan te komen.

Parttime vacatures Best

Parttime vacatures in Best vind je onderaan deze pagina. Selecteer in welke branche je graag zou willen werken (of waarin je bent afgestudeerd uiteraard), hoeveel kilometer je van huis wilt werken en hoeveel uur in de week je beschikbaar bent. Zo vind jij binnen enkele seconde een leuke parttime baan die bij je past!

Bijbaan Best

Een paar uur per week aan de slag bij je vaste bijbaan? Of liever zelf kunnen bepalen of je de ene week meer of minder werkt? Beide is mogelijk via JAMwerkt! Bekijk hieronder de tijdelijke opdrachten en vaste bijbanen die wij momenteel online hebben staan, of maak even een account aan om opgeroepen te kunnen worden voor dagjeswerk.

Vacatures in Best in verschillende sectoren

Woon je in Best en ben je op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om een bijbaan, vakantiewerk of een vaste baan (parttime of fulltime), bekijk alle vacatures hieronder. Zit er zo op het eerste gezicht niets bij wat je aanspreekt? Meld je dan gratis aan via de knop rechtsboven in de hoek, dan gaan wij samen met jou op zoek naar een baan die helemaal bij jou past!

 

Best: van alle markten thuis

Best is gelegen in Noord-Brabant en bevindt zich ten noordwesten van Eindhoven. In de regio van Best werden vroeger altijd veel klompen gemaakt. Dat kwam door de zeer geschikte grond voor het planten van populieren. Deze populieren zijn vandaag de dag nog volop zichtbaar in het landschap rondom Best. En voor als je het nog niet door had… Dit is ook de reden waarom best tijdens carnaval Klompengat wordt genoemd!
 
Best is zeer in omvang gegroeid door de vestiging van twee belangrijke bedrijven: Bata en later ook Philips Medical Systems. Rondom Bata zijn toentertijd veel werknemers gaan wonen, waardoor Batadorp is ontstaan. Batadorp is vandaag de dag een erkend industriegebied dat grenst aan de noordkant van Eindhoven.    
 
Naast voldoende werkgelegenheid is er in Best ook voldoende te doen in de avonduren en in het weekend. Zo zijn er verschillende sportverenigingen om even je energie kwijt te kunnen, kun je langs bij Best Zoo of geniet je van de zonnestralen bij Aquabest. In Best is er altijd wel wat te beleven en dit zie je ook terug in het dorp. Van nieuwbouw tot uitgestrekte landschappen, in Best is er voor ieder wat wils.

Bekijk alle vacatures