Vacatures Bakel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Bakel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Bakel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Bakel

Wil jij fulltime aan de bak in de omgeving van Bakel? Die vind je op de website van jongerenarbeidsmarkt! Misschien ben je pas afgestudeerd, ben je je alvast aan het oriënteren of heb je al heel wat werkervaring. Wij willen iedereen helpen bij het vinden van een fulltime baan. Bekijk onderaan de vacatures.

Parttime vacatures Bakel

Ook jongeren, studenten en starters die op zoek zijn naar een parttime baan willen wij graag helpen in hun zoektocht. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent, welke branche jou het meeste aanspreekt en hoeveel uur jij in de week beschikbaar bent. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een flexibele of vaste parttime baan. De vacatures voor parttime banen in Bakel vind je onderaan deze pagina.

Bijbaan Bakel

Wil jij werkervaring opdoen, geld verdienen en ook nog eens dicht bij huis blijven? Wij houden rekening met al je wensen en gaan samen met jou op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie. Onderaan deze pagina kun je je alvast oriënteren. Wil je hulp bij het vinden van een baan? Maak dan even een accountje aan.

Vacatures in Bakel in verschillende sectoren

Bakel is een erg klein dorp waar de kans op een baan niet heel groot is. Als je iets anders wilt dan werken in een supermarkt, in de detailhandel of in de horeca, zul je verder moeten kijken in de omgeving. Wat dacht je van Helmond en Deurne? Beide plaatsen zijn goed te bereiken en ze vergroten jouw kans op een baan die helemaal bij jou past aanzienlijk!

 

Bakel: een klein dorp midden in de natuur van de Peel

Bakel is een plaats in Noord-Brabant, gelegen in de Peel ten noord-oosten van Helmond. Bakel is een klein dorpje, waar de belangrijkste voorzieningen voor de inwoners binnen handbereik zijn. Voor de grotere boodschappen, een avond op stap of een middag winkelen wordt er voornamelijk naar het naastgelegen Gemert of Helmond gereden. Ook Eindhoven is vanaf Bakel goed bereikbaar, maar dan zit je wel een half uurtje in de auto.
 
Bakel is omringd door prachtige natuur van akkers tot bossen. Vanuit het centrum zijn vier verschillende wandelroutes rondom Bakel uitgezet die een goed beeld geven van de afwisselende omgeving van Bakel. Ook vindt er rondom Bakel veel zandwinning plaats, waardoor de Bakelse plas is ontstaan. Een deel daarvan is als recreatiegebied in gebruik, zoals bij de golfbaan.

Bekijk alle vacatures