Vacatures Asten

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Asten? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Asten voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Asten

Voor fulltime vacatures in Asten hoef je niet langer meer te zoeken. Bij JAMwerkt vind je snel een baan dichtbij huis en die bij je past. Geef door middel van de kilometerstraal aan hoe ver jij maximaal van huis wilt werken en bekijk alle vacatures die daar binnen vallen.

Parttime vacatures Asten

Met de aantrekkende economie, trekt ook de werkgelegenheid weer aan. Dat merken wij ook in het aantal parttime vacatures die momenteel worden aangeboden. Ook in en rondom Asten worden er verschillende leuke banen aangeboden. Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Bijbaan Asten

Student en op zoek naar een bijbaan om alles te kunnen bekostigen? Bekijk dan eens onze vacatures voor een bijbaan in Asten. We hebben regelmatig nieuwe vacatures, dus houd de website in de gaten!

Vacatures in Asten in verschillende sectoren

In Asten zijn er verschillende banen te vinden, zoals de horeca, detailhandel, kleinere kantoorfuncties of in de supermarkt. Wil jij je horizon verbreden en ben je op zoek naar een baan die echt 100% bij jou past? Kijk dan ook eens in de wat grotere steden, zoals Helmond en Eindhoven. Dat zal jouw kans op een leuke baan zeker doen verhogen! Beide plaatsen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 20).

 

Asten: beter bekend als wereldberoemde klokkendorp

Asten is een dorp en gemeente in de Peel, gelegen ten zuidoosten van Helmond. Wist je dat Asten bekend staat als klokkendorp? Dat komt omdat in Asten de Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts te vinden is. In 1993 is daar de voormalig grootste klok van de wereld voor Koningin Elizabeth II uit Engeland gemaakt. Daarna is hier nog een paar keer overheen gegaan, zoals de klok voor de Olympische Spelen in Londen. Om de status van klokkendorp te behouden wordt er elk jaar in Asten de manifestatie “Asten klinkt als een klok” georganiseerd.
 
Verder heeft Asten een gezellig centrum om te winkelen, dat werd uitgebreid met het woonwinkelcomplex “Het Kompas” en nu nog een keer wordt uitgebreid met het nieuwe Midaswinkelcentrum. Ook zijn er een hoop gezellige restaurants te vinden waar je ’s middags heerlijk kunt lunchen en ’s avonds lekker kunt dineren. Hierdoor is Asten een gezellig dorp waar alles binnen handbereik ligt.

Bekijk alle vacatures