Vacatures Aalst

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Aalst? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Aalst voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Aalst

Woon jij in Aalst en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan zit je bij ons goed! Naast dat je in je eigen dorp aan de slag kunt gaan, zijn er ook voldoende mogelijkheden in het naastgelegen Valkenswaard en Eindhoven. Genoeg keuze dus. Kijk voor een deel van onze vacatures onderaan deze pagina.

Parttime vacatures Aalst

Ben je op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Aalst? Ook dan zit je goed bij JAMwerkt! Naast leuke banen in Aalst, kun je bijvoorbeeld ook parttime aan de slag in Valkenswaard of Eindhoven. Bekijk hieronder de vacatures die wij op dit moment open hebben staan in en rondom Aalst. Vergeet niet om te filteren op het aantal uren die jij graag wilt gaan werken!

Bijbaan Aalst

Woon jij in Aalst en ga je nog naar school of studeer je al? Ook dan hebben we een aantal hele leuke bijbanen online staan bij jou in de buurt. Wil je lekker dichtbij op de fiets naar je werk? Of heb je misschien al een scooter of auto? De afstand die jij af wilt leggen naar je baan is natuurlijk van invloed op het aantal vacatures. Bekijk hieronder alle openstaande vacatures binnen een bepaalde kilometerstraal die jij belangrijk vindt!

Vacatures in Aalst in verschillende sectoren

Aalst is een forensendorp, wat betekent dat de inwoners veelal in een andere stad of dorp werken. Eindhoven en Valkenswaard zijn makkelijk te bereiken met de auto en ook de verbinding met het openbaar vervoer is erg makkelijk en snel. Check hieronder de vacatures die wij op dit moment open hebben staan in de omgeving van Aalst.

 

Aalst: met haar mooie natuur en beroemde "hut van Mie Pils"

Aalst is een kerkdorp in de gemeente Waalre en bestaat uit meer dan 10.000 inwoners. Dit komt neer op zo’n 63% van alle inwoners van de gemeente Waalre. Om deze reden is er altijd al enige rivaliteit geweest tussen de twee dorpen, omdat Aalst liever haar eigen gemeente vormt.
 
Aalst wordt, net als het nagelegen Waalre, gesierd door veel natuur. Zo is er een naaldbosgebied te vinden, landbouw met boerderijen, heide en enkele vennen. Ook staat Aalst bekend om de Aalsterhut, in de volksmond ook wel de “hut van Mie Pils” genoemd. De “hut van Mie Pils” ligt midden in de bossen, op een knooppunt van wandel- en fietsroutes. Het restaurant kent een lange geschiedenis en zit elk weekend vol met wandelaars en fietsers.
 
De jongeren uit Aalst gaan veelal naar school in Eindhoven of Valkenswaard en zijn hier ook te vinden om te winkelen of op stap te gaan.

Bekijk alle vacatures