Uitzendbureau techniek

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Een bijbaan voor naast je studie, een fulltime baan om ervaring op te doen, of heb je misschien al wat jaren ervaring, maar ben je op zoek naar die volgende stap in je carrière? Bij uitzendbureau JAM ben je aan het juiste adres voor een technische baan! Lees hieronder verder voor meer info!

Werken in de techniek

De technische sector is ontzettend breed en er is dan ook voor ieder wat wils te vinden. Omdat we graag zo veel mogelijk mensen willen helpen bij het vinden van hun technische droombaan, hebben wij zeer uiteenlopende technische vacatures op onze website staan. Denk hierbij aan engineer, kwaliteitsmedewerker, monteur (in opleiding), technisch manager, operator, etc. Dus heb jij twee rechterhanden, technisch inzicht en de drive om van niets iets te maken? Dan zit jij met een technische baan gebakken en ben je bij ons aan het juiste adres om deze te vinden!

Bekijk alle vacatures in Techniek

Onze technische vacatures

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk op kunnen bouwen met technische bedrijven in de regio Noord-Brabant. Deze bedrijven zijn zeer divers: van grote internationale bedrijven, tot kleinere, lokale mkb’ers. Van bedrijven met HBO+ vacatures tot bedrijven waar opleiding niet belangrijk is. Het enige wat al deze bedrijven gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar jong technisch talent zoals jij. Wij uploaden dagelijks de nieuwste technische vacatures op onze website: bijbanen, vakantiewerk, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties. Zit er iets tussen dat je aanspreekt? Solliciteer dan eenvoudig online en we nemen graag contact met je op!

Chek onze vacatures in de Techniek

Onze werkwijze

Als je gesolliciteerd hebt of wanneer je een gratis profiel op onze website hebt aangemaakt, nemen we altijd even kort telefonisch contact met je op. Dat vinden we belangrijk om elkaar vast een keer gesproken te hebben, te vragen wat je huidige situatie is en waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij jou beter helpen bij het voorstellen van passende technische banen. Hebben we er direct al een of komt er na een tijdje een vacature bij ons binnen die perfect aansluit op jouw profiel? Dan plannen we graag een afspraak met je in om je alles over de baan en het bedrijf uit te leggen. Zo kan jij een weloverwogen beslissing maken of je graag eens bij het bedrijf langs wilt gaan voor een praatje of dat het toch niet iets voor jou is. Op deze manier hebben wij al bijna 10.000 jongeren aan een gave baan geholpen!

Aanmelden uitzendbureau techniek

Ben jij klaar voor jouw nieuwe technische uitdaging en kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in op onze website en wij brengen je als eerste op de hoogte van de nieuwste technische vacatures bij jouw in de omgeving.

Maak hier een gratis profiel aan