Uitzendbureau Rotterdam

Op zoek naar werk als young professional in de bruisende stad Rotterdam lastig? We've got you coverd! JAM biedt een scala aan vacatures in Rotterdam en omgeving. Of je nu een fulltime positie, parttime werk of een bijbaan zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres! Nieuwsgierig? Bekijk hieronder alle huidige vacatures in Rotterdam.

JAM uitzendbureau in Rotterdam

Hallo daar! Wij zijn JAM: een hechte groep van young professionals met een kantoor in Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Eindhoven als hoofdkantoor. Wij hebben een eenvoudig doel. Wij willen jou en andere studenten, starters en young talents helpen met het vinden van jullie droombaan. Dus ook bij jou in de regio in Rotterdam!  

‘'Werken hoort er nou eenmaal bij’. Dat dachten wij ook altijd! Warm werden wij daar niet echt van. Gelukkig weten wij inmiddels beter. Wij werken namelijk samen met écht vette bedrijven. Sommige organisaties zijn bekend bij je, terwijl andere wellicht nieuw voor je zijn maar naadloos aansluiten bij wat jij zoekt. We kijken verder dan alleen maar werk en vaardigheden. Wij halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en koppelen je aan de gaafste bedrijven en de meest passende banen. Dus of je nu op zoek bent naar een startersfunctie, bijbaan, parttime functie, fulltime vacature of gewoon een toffe vakantie baan. Wij fixen die baan voor je! Wij gaan op zoek naar banen waar we zelf ook wel zouden willen werken en helpen jou om succesvol van start te gaan in deze nieuwe fase van je leven.

Gratis inschrijven

Rotterdam na werktijd

Naast alle opwindende carrièremogelijkheden die we in Rotterdam voor jou hebben, hoef je je ook na werktijd geen moment te vervelen. Rotterdam staat bekend als het bruisende en levendige hart van Nederland. De indrukwekkende haven, moderne architectuur, gezellige pleinen en levendige terrassen bieden talloze mogelijkheden om je verdiende geld uit te geven aan een avondje uit. Het is bijna onmogelijk om hier geen gebruik van te maken ;). Bovendien is de stad doordrenkt van kunst, cultuur, geschiedenis, activiteiten en evenementen. Het heeft alles wat je zou willen in een studentenstad, met de Erasmus Universiteit Rotterdam en in totaal verschillende onderwijsinstellingen om de hoek!

Bekijk alle vacatures in Rotterdam

Aanmelden uitzendbureau Rotterdam

Als je tot hier bent gekomen, zou je eigenlijk niet moeten vertrekken zonder een account aan te maken. Echt waar, een account is super handig, het kost niets en je zit nergens aan vast. Met een JAM-account kennen we jou en weten we dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je kan ons eigenlijk gewoon zien als die ene vriend die altijd de nieuwste vacatures voor je in de gaten houdt. Lekker praktisch, toch?

Gratis inschrijven

Team Rotterdam staat voor je klaar!

Ons team in Rotterdam staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte baan. Via een videocall kunnen we elkaar beter leren kennen, zodat we relevante vacatures voor je kunnen selecteren. Geen tijdverspilling, alleen maar wat jij nodig hebt. En er is nog een voordeel: als je interesse hebt in een vacature, weten wij precies wie we moeten benaderen om jou sneller door het sollicitatieproces te loodsen. Dat betekent dat je een voorsprong hebt en meer kans maakt op die baan. Waar wacht je nog op? We kijken ernaar uit om je snel te spreken :)

Check alle vacatures in Rotterdam