Uitzendbureau Amsterdam

Werk vinden in de grootste stad van Nederland lastig als young professional? Dachten wij ook! JAM heeft uiteenlopende vacatures in Amsterdam en omstreken. Fulltime, parttime of een bijbaan? Hebben wij! Benieuwd? Klik hieronder voor alle actuele vacatures in Amsterdam.

JAM uitzendbureau in Amsterdam

Hoi! Wij zijn JAM: een club van 30 young professionals met een kantoor in Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Eindhoven als hoofdkantoor. Ons doel is eigenlijk heel simpel. Wij willen jou en andere studenten, starters en young talents helpen met het vinden van jullie droombaan. ‘'Werken hoort er nou eenmaal bij’. Dat dachten wij ook altijd, maar heel warm worden we daar niet van. Gelukkig weten wij inmiddels beter. Wij werken namelijk samen met écht vette bedrijven. Organisaties die je al kent, maar ook waar je misschien nog nooit van hebt gehoord maar die perfect bij jou passen. Wij kijken namelijk verder dan werk en competenties. Wij halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en verbinden je met de gaafste bedrijven en meest passende banen. Wij gaan op zoek naar banen waar we zelf ook wel zouden willen werken en helpen jou aan een succesvolle start van een nieuwe periode in je leven. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie, bijbaan, parttime functie of fulltime vacatures, of gewoon een leuk vakantiebaantje in Amsterdam. Wij regelen het voor je! 

Check alle vacatures

Amsterdam na werktijd

Naast alle fantastische carrièremogelijkheden die wij voor jou in Amsterdam hebben, hoef je je ook na werktijd geen moment te vervelen. Amsterdam staat bekend als het bruisende en levendige hart van Nederland. De betoverende grachten, prachtige historische gebouwen, gezellige pleintjes en bruisende terrassen bieden eindeloze mogelijkheden om je verdiende geld uit te geven aan een avondje uit. Het is bijna te moeilijk om hier geen gebruik van te maken ;). Bovendien is de stad doordrenkt van kunst, cultuur, geschiedenis, activiteiten en evenementen. Het heeft alles wat je zou willen in een studentenstad, met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en in totaal 33 onderwijsinstellingen om de hoek!

Vacatures in Amsterdam

Aanmelden uitzendbureau Amsterdam

Als je tot hier hebt gelezen, zou je eigenlijk niet weg moeten gaan zonder een account aan te maken. Nee, serieus: een account is ontzettend handig, het is gratis en je zit nergens aan vast. Met een JAM-account weten wij wie je bent en dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Op die manier kunnen we boeiende vacatures naar je sturen en je op de hoogte houden van nieuwe bedrijven. Beschouw ons als een vriend die 24/7 de vacatures in de gaten houdt. Praktisch, toch?

Gratis inschrijven

Team Amsterdam staat voor je klaar!

Ons team in Amsterdam staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte baan. Via een videocall kunnen we elkaar beter leren kennen, zodat we relevante vacatures naar je kunnen sturen. Geen tijdverspilling dus, alleen waar jij op zit te wachten. En er is nog een voordeel: als je interesse hebt in een vacature, weten wij precies wie we moeten benaderen om jou sneller door het sollicitatieproces te loodsen. Dat betekent dat je voorrang krijgt op anderen en meer kans maakt op die baan. Waar wacht je nog op? We zien je graag snel :)

Check alle vacatures